Ner i vikt snabbt med rätt träning

Att gå ner i vikt snabbt kräver att du tränar. Men att träna för någon som aldrig gjort det förut kan kännas som en monumental uppgift, svår att övervinna. Vad som krävs är att du kliver utanför din komfortzon. Gör du det så kommer du se resultat och du kommer rasa ner i vikt snabbt med start redan första dagen!

Vi ger dig därför några tips för att du skall ha möjligheten att börja träna redan idag och inte känna att det är ett omöjligt uppdrag när du vill ner i vikt snabbt.

Organisera dig

Planera hur du ska träna. Lägg upp ett schema för när, var och hur du ska träna för veckan. Om du planerar som kommer du känna dig motiverad att göra det. När du ser att det står träning i kalender så kommer du dagligen bli påmind om att det är dags att byta om och bege sig ut i spåret. Börja med två gånger i veckan och öka efterhand till fler dagar i veckan. Tänk den dagen när du kan titta tillbaka på din kalender och se att du tränade två gånger i veckan jämfört med idag, när du kan träna alla dagar i veckan. Ett träningsschema kommer göra underverk för dig när du vill ner i vikt snabbt!

Börja idag, ner i vikt snabbt i morgon

När du väl planerat för hur du ska ner i vikt så ska du också sätta din plan i verket, inte låta den för att falla i glömska back i huvudet. Hur du än valt att träna så lova dig själv att du verkligen ska göra. Orkar du inte springa ena dagen, promenera, orkar du inte promenera, cykla – ditt mål är att arbeta upp en puls och svett under varje pass!

Ha ett mål

Hur vill du träna om två månader? Sätt upp ett realistiskt mål som du känner att du verkligen kan uppnå! Ett kortsiktigt mål är att du om två veckor ska springa 1 kilometer längre! Skriv ner dina mål och förvara dem nära dig, läs dem varje dag. När du väl når ett mål, skriv ner hur du kände dig då. När allt känns hopplöst så går du tillbaka till dina anteckningar för att ge dig motivation.

Nu har du inga ursäkter för att börja träna redan idag! Glöm inte att lägga till hälsosam kost och ett bantningspreparat och du ska se att du rasar ner i vikt snabbt redan på några veckor. Och du, kom ihåg att det är mänskligt att misslyckas! Det är bara att komma igen!

Ner i vikt snabbt med rätt mental inställning

Att träna och äta rätt mat bantningspreparat när du vill ner i vikt snabbt är ett slag i det lilla som kräver att du är mentalt förberedd för vad som komma skall. Är du förberedd på att känna dig hungrig, på att ge upp fredagsgodiset och den sliskiga maten på kvarterskrogen under lunch?

Om så är fallet, varför läser du fortfarande det här! På med springskorna!

Om du däremot inte är det, så har du kommit till rätt plats. Vi ska hjälpa dig att nå den rätta mentala inställningen. Välkommen till Bantasnabbt.se och en snabbkurs i att nå rätt mentala när du vill ner i vikt snabbt!

Det första du vill göra är att sätta dig ner och anteckna varför, hur och när du vill ner i vikt snabbt. Vill du smärt och fin till sommaren? Hur vill du nå din idealvikt? När vill du ha nått din idealvikt? Var ärlig mot dig själv! Sätt inte upp mål som du inte kan nå.

Det andra steget är att i huvudet repetera varför, hur och när du vill ner i vikt snabbt. Gör det 10 gånger! Gör det 100 gånger! Gör det 1000 gånger! Du kan nå dina mål idag! Tänk på hur du ska ner i vikt snabbt på jobbet, när du äter, när du sover och när du tittar på TV. Bli ett med dina mål!

Är du redo?

Dags att gå vidare till steg tre. Nu är det dags för dig att välja en diet, en träningsform och ett bantningspreparat. Kom ihåg att det alltid är du som står i centrum. Studera några olika dieter, träningsformer och bantningspreparat. Vad har fungerat för andra, och tror du det fungerar för dig?

Nå, har du gjort dina val? Har du inte det så vill vi tipsa dig om att vi har två bra sektioner om du vill informera dig om vilka dieter och vilka bantningspreparat som fungerar och som kan hjälpa dig ner i vikt redan idag.

När du har gjort dina val så är det dags att börja. Börja försiktigt, testa dig fram. Vi lovar att om du vårdslöst slänger dig in i något så kommer du misslyckas med att nå dina mål. Låt det komma till dig och inte tvärt om. Snabbare än vad du tror kommer du vara på väg ner i vikt snabbt.

Vi hoppas att du kan ta dig till dessa knep och att du kan nå dina mål! Kan vi så kan du!

Ner i vikt snabbt med Hoodia

Idag finns det säkerligen tusentals olika bantningspreparat på marknaden. Många fungerar, och många fungerar inte alls. Ett av dem som fått stor uppmärksamhet på senare år är Hoodia. Hoodia uppmärksammades när tv-showen CBS 60 Minutes uppmärksammade det naturliga preparatet och dess egenskaper i samband med ett inslag från Afrika. Låt naturen hjälpa dig ner i vikt snabbt!

Men vad är då Hoodia, hur kan det hjälpa dig ner i vikt snabbt?

Det korta svaret om vad Hoodia är för något är att det är kaktusväxt som växer och odlas i Kalahariöknen i Sydafrika. Där har den sedan länge varit vida känd för sin möjlighet att dämpa hungerskänslor. Det var det korta svaret. Men, det finns mer!

Sedan urminnes tider så har urinnevånare ätit Hoodia Gordonii som är dess latinska namn i samband med långa jaktexpeditioner. Genom att äta bit av Hoodia har de undgått hunger. Det här gjorde att de hade möjlighet att vandra långa sträckor under långa perioder till dit maten fanns, utan mat.

Medan urinnevånarna fick nöja sig med att äta kaktusen skal så har den moderna människan lyckats att isolera och extrahera den aktiva substans som blockerar de hungerskänslor som uppstår när kroppen inte fått mat på en lång tid. Substansen kallas P57 och lurar hypotalamus, den del i hjärnan som kontrollerar hungerskänslor. Slutresultat här i västvärlden är att du och jag kan äta Hoodia Gordonii som ett hjälpmedel att gå ner i vikt snabbt.

På en kemisk nivå fungerar det som så att det du äter bryts ned till blodsocker (glykos). När receptorerna i hypotalamus identifierar denna glukos så meddelar den till resten av kroppen att vi är mätta, och vi känner en mättnadskänsla. P57 imiterar de egenskaper som glukos uppvisar och lurar helt enkelt hypotalamus att vi är mätta.

Hoodia Gordonii, rätt kost och träning i kombination kan vara den optimala lösningen för dig som vill ner i vikt snabbt. Sunt och naturligt.

Förhoppningsvis så har vi nu hjälpt att lära dig med vad Hoodia är och vad det kan göra för dig. Läs mer om Hoodia och dess ursprung på vår sida om bantningspreparat.Hälsoblogg