50 snabba bantningstips när du vill gå ner i vikt snabbt

Den här listan består av 50 snabba bantningstips för dig som känner att du vill gå ner i vikt snabbt och komma igång redan idag! Alla bantningstips kan du börja med idag om du så vill. Börja med några enstaka ut fortsätt pricka av dem en efter en så skall du se att du kommer få se resultat när du vill gå ner i vikt snabbt.

1. Äppelcidervinäger hjälper dig att minska blodsockersvägningar och hungerskänslor. Du kommer småäta mindre och gå ner i vikt snabbt.

2. Ät regelbundet och laga all mat själv så du vet vad du får i dig.

3. Undvik såser. Såser har ofta någon typ av fett som bas.

4. Någon eller några gånger i månaden så ska du unna dig vad du vill. Ät vad du vill!

5. Undvik snabba kolhydrater. Exempel är ljust bröd och ris.

6. Försöka att öka ditt intag av proteiner. Ökar ditt intag av protein gör du med fisk, ägg och kött. Protein mättar betydligt bättre än kolhydrater (socker) och förbränns långsammare i din kropp.

7. Välj magert protein. Exempelvis kyckling, fisk, och keso innehåller magert protein hjälper dig när du vill gå ner i vikt snabbt!

8. Drick mycket under tiden som du bantar. Vätskan ger mättnadskänsla samtidigt som du får en bättre hy på köpet. Naturligt så det förslår.

9. Undvik gifter, och specifikt alkohol. Sprit, specifik vodka har ett jättehögt kolhydratinnehåll, lika så öl. Undvik som pesten.

10. Ät regelbundet, på bestämda tider och ofta. Gärna sex gånger med frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Tänk mindre portioner.

 50 snabba bantningstips när du vill gå ner i vikt snabbt

11. Undvik vätska med socker och koffein. Vatten är alltid bra, men det finns även alternativ utan socker, se vad du har tillgång till i din butik.

12. Träna inte direkt efter maten. Vänta några timmar så fungerar förbränning optimalt.

13. Välj långsamma kolhydrater. Långsamma kolhydrater kan du hitta i exempelvis pasta, och till viss del i potatis och ris.

14. Rör på dig. Skippa hissen på väg upp till jobbet. Låt bilen stå till affären, ta cykeln istället. Alternativen är många när du vill gå ner i vikt snabbt.

15. Vill du se resultat när du ska gå ner i vikt så kan du inte sitta på soffan. Du måste röra dig minst 1 timme om dagen, gärna mer.

16. Simning är en optimal träningsform för alla åldrar. Belastar din kropp minimalt samtidigt som du ökar din förbränning.

17. Motion är viktigt kroppen behöver även muskler, så försök styrketräna i alla fall någon gång i veckan. Ta hjälp om du känner dig osäker hur.

18. Stek din mat i olivolja, inte i smör eller margarin.

19. Minska mängden smör på mackan.

20. Öka ditt fiberintag. Det ger mättnadskänsla och binder fett

21. Ät långsamt. Släng i inte i dig maten. Äter du för fort kommer du äta för mycket jämfört med vad du verkligen behöver.

22. Hur mycket kalorier förbränner du? Var noga med att ta reda på just ditt energibehov.

23. Fokusera på en diet eller ett bantningspreparat. Att hoppa runt ger inte bättre resultat.

24. Sov ordentligt. Du orkar mer och du kommer få en optimal fettförbränning.

25. Variera träningsformer så kommer det aldrig bli tråkigt att ge sig ut i spåret.

26. Koffein hjälper dig att förbränna fett. Drick en kopp innan du börjar din träning och du förbränner mer.

27. Ha alltid med dig någon dryck i en flaska, det hjälper dig igenom dagen ifall du skulle bli hungrig.

28. På morgonen så skall du röra på dig först och sedan äta frukost, men skippa den inte, för då förlorar du bara muskler, inte fett.

29. Grönt te är perfekt när du vill gå ner i vikt snabbt. Det hjälper din kropp sätta fart på energiförbrukningen.

30. Ät mer indisk mat. Starkt kryddad mat kan hjälpa dig gå ner i vikt genom ökad energiförbrukning. Senap, ingefära, chili och cayennepeppar är idealet när du vill gå ner i vikt snabbt.

31. Grönsaker är nyttigt! Med hjälp av grönsaker så får du i dig alla nyttigheter som kroppen behöver men samtidigt minimalt med energier och fett.

32. Sojaprodukter har ett högt innehåll av protein men innehåller även andra ämnen som kan öka din fettförbränning.

33. Fet fisk är perfekt för dig. Bara nyttiga fetter och proteiner som kan hjälpa dig hålla fettförbränningen igång.

34. Välj rätt sorts godis. Sikta på naturlig godis. Gurkstavar eller torrostade nötter istället för chips.

35. Tips är inte allt. Du vilja är minst lika viktigt! Du kan klara det här!

36. Finns ett bantningspreparat som passar dig. Hoodia, Acai och CLA har alla visats sig ge resultat när du vill gå ner i vikt snabbt.

37. Tålamod! Du kommer inte gå ner i vikt direkt. Det kan sin tid innan du ser resultat. Stressa inte!

38. Om du inte väljer en bantningsmetod när du vill gå ner i vikt snabbt så är tallriksmodellen din vän. Den hjälpe dig äta rätt.

39. Välj osötat bröd

40. För journal över vad du äter. Det kommer hjälpa dig kontrollera dig själv och vad du får i dig.

41. Ta med dig lunch hemifrån. Skippa den feta maten som serveras i de flesta lunchrestauranger.

42. Soppa håller dig mätt och är enkelt att tillaga.

43. Tillsammans är man stark. Dela din träning med någon så blir det lättare

44. Ta professionell hjälp. Det är aldrig fel att få pekpinnar av någon som kan sitt område.

45. Du är inte ensam! Det finns många andra som är i samma situation som du.

46. Det är inte fel att misslyckas. Skulle du inte klara att gå ner i vikt snabbt första gången så gör inte det något ting. Du kommer att lyckas för eller senare.

47. Se framåt! När det är som tyngst så se framåt. Hur bra du kommer må när du väl nått över de högsta kullarna.

48. Kämpa! Det är inte lätt att gå ner i vikt snabbt, du måste kämpa!

49. Vilja! Utan vilja kommer du inte klara det

50. Du kan klara det! Många andra har gjort det, då kan du också du gå ner i vikt snabbt.

Detox, del 3: Hur fungerar Detox när jag vill gå ner i vikt snabbt?

Normalt så kan man säga att man bör genomföra två detoxkurer per år, en på våren och en på hösten. Ledordet under din detox-kur är att du skall äta lätt. Fokusera på naturlia råvaror med bas i grönsakerna. Vidare så kan du äta spannmål med hög fiberhalt och ris. Bönor, nötter och olja, specifikt olivolja är bra när du vill gå ner i vikt snabbt med en detoxkur.

Vill du gå ner i vikt snabbt under en detoxkur och för att den skall ge det resultat du önskar så skall du i så stor utsträckning som möjligt undvika alla typer av raffinerat socker, möjlkprodukter, vete, glugen och kaffe.

Du vill även undvika jäst, alkohol, alla typer av artificella tillsatser, choklad och fett.

Under din detox-period är det viktigt att du renar din kropp. Därför är det bra om du försöker dricka så mycket om möjligt. Vatten och te, och speciellt vitt och grönt te är bra. Vill du variera ditt vattenintag kan du lägga i en citronskiva.

En detorkur kräver vilja. Du kommer inte få äta som du gör normalt så i början kan det vara lite tungt. Förlägg gärna din detox under perioder av ditt liv när det är mindre att göra, exempelvis under semester. Normala tider så kräver kroppen mer energi och det kommer betyda att en kur blir för jobbig. Fokusera på detoxkuren så skall du se att allt blir mycket lättare och du kommer må mycket bättre och gå ner i vikt snabbt.

Detox: Del 2 – Varför ska jag gå ner i vikt snabbt med Detox?

Detox, eller avgiftning på svenska är den naturliga processen i din kropp som arbetar för att neutralisera och skölja ur gift och slagg från din kropp. Det här sker genom att de farliga och oönskade ämnena, i kroppen, omvandlas till ämnen som kroppen kan hantera. De oönskade ämnena lämnar sedan kroppen i din avföring.

Många tror att avgiftning endast rör alkohol eller droger, men så är alltså inte fallet. Du kan själv genomgå och skynda på din avgiftning för att rena din kropp från gift och skadliga ämnen. Det här hjälper dig att må bättre och gå ner i vikt snabbt.

Kort så skall en Detox-diet diet verka för att spola ut alla gifter som din egen kropp producerar men även andra gifter som du får i dig i ditt dagliga leverne. Det kan handla om diskmedel, tillsatser i mat, tungmetaller och andra föroreningar. Källorna till föroreningar på jorden är lika många som människorna på jorden.

Det finns ett stort antal Detox-dieter, men det vanligast är att de bara tar upp ett tidspann om några dagar. Några punkter de har gemensamt är att de vill:

  • Minimerar intaget av kemikalier i mat (Bara organisk, naturlig mat)
  • Fokusera på mat högt innehåll av vitaminer, mineraler, födoämnen och antioxidanter för att påskynda avgiftning
  • Högt intag av mat med högt fiberinnehåll samt mycket vätska i form av vatten för att påskynda avgiftning

Allt det här ska leda till att du mår bättre, tömmer kroppen på slaggprodukter och gift och i slutändan faktiskt går ner i vikt snabbt.

Välkommen åter i morgon när vi kommer gå igenom varför så många väljer att gå ner i vikt snabbt med Detox-dieter.Hälsoblogg