Universiellt bantningstips

Viktminskning och bantningstips kan vara en av våran tids mest debatterade ämne. Vart du än vänder dig så kommer du bombarderad med bantningstips om hur du ska gå ner i vikt snabbt eller ännu en stjärna som har gått ned ytterligare några kilon.

För många är det till och med så att de inte längre kan handla utan att tänka på de bantningstips som de blivit bombarderade med. Ingen maträtt är bara en maträtt. Portionstorlek skall mätas, kalorier skall räknas och fett skall undvikas.

Tyvärr så krockar de här tankarna med det faktum att om du vill gå ner i vikt snabbt så måste lyssna  många av dessa bantningstips eftersom de faktiskt kan hjälpa dig gå ner i vikt snabbt. Normalt så är ett bantningstips eller en diet riktat till någon som vill gå ner i vikt snabbt, medan andra bara vill tappa något kilo, men hur man än vänder och vrider på det så kommer ett bantningstips påverka din vardag.

Ett bantningstips måste vara något som du kan leva med. För om det har för stor inverkan på ditt liv så kommer det inte hjälpa, tvärt om, det kommer stjälpa. Om ett bantningstips exempelvis manar till att äta mindre så kan de få effekten att du går ner i vikt mycket långsammare än du vill på grund av att din metabolism sätts på sparlåga för att faktiskt spara på den energi som finns i kroppen. Därför är det ingen bra idé att lyssna på bantningstips som ber dig sluta äta.

Den bästa planen och bantningstipset är att börja röra på dig i en tillräcklig mängd som gör det möjligt för dig att förbränna mer energi än vad du tar in under en dag. Du vill söka balans mellan ditt matintag och din energiförbrukning. Vet du med dig att du sitter stilla mycket i exempelvis ditt jobb så måste du röra på dig mer. Du måste göra dig av med överskottsenergin annars sätter den sig runt magen.

Du behöver inte springa flera mil i spåret för att göra dig av med den här överskottsenergi. Fokusera först och främst på den dagliga motionen, strunta i bilen till jobbet, ta cykeln, ta trapporna istället för hissen, förläng promenaden med hunden, alternativen för det här bantningstipset är oändliga.

Att röra på dig mer är alltså det mest universala bantningstips som vi kan ge dig av alla bantningstips som du blir bombarderad med varje dag. Gör du det så kommer du gå ner i vikt snabbare än vad du tror, på vilket sätt du än rör dig på bara du får upp minsta lilla flås.

Gå ner i vikt snabbt med Hoodia

En produkt som inte har funnits speciellt länge på marknaden men som har gjort stort genomslag i USA och i resten av världen för den delen är Hoodia. Det man hört från vänner och bekanta och läst på internet är att det är en mirakelprodukt som kan hjälpa väldigt många att gå ner i vikt snabbt.

Vad är då Hoodia?

Hoodia är en växt som används i många tusentals år av olika urinnevånare i Kalahariöknen i Afrika. Växten har hjälpt dem att genomföra de långa vandringar och jakter som har varit nödvändiga för att kunna överleva. Oss kan den hjälpa när vi vill gå ner i vikt snabbt.

Hur fungerar Hoodia?

Hoodia fungerar på såndant sätt att det effektivt blockerar de hungerskänslor som kommer från hjärnan. Som vi alla vet finns det egentligen inte så många genvägare när du vill gå ner i vikt snabbt. Det som krävs är att vi förbränner mer energi än vad vi tar in och i det innebär att man måste röra på sig mer (förbränna energi) än vad man äter (tar in energi). Genom hoodia så kan vi alltså få hjälp på traven att gå ner i vikt snabbt genom att vi effektivt kan minska mängden mat vi äter vilket kan göra att det blir lättare att gå ner i vikt snabbt.

Det här medför att för dig som känner att det kan vara svårt att minska ditt födointag på egen hand så kan Hoodia vara ett alternativ.  Du kommer att behöva träna samtidigt dom du äter Hoodia med eftersom Hoodia hjälper dig att äta mindre, och förbränna mer av ditt kroppsfett så kommer du inte behöva träna exakt lika mycket som du hade behövt om du inte hade ätit det.

Varför inte prova? Har andra sett goda resultat så finns det inget som säger att du också skall se det. Hos Svenskt Kosttillskott som säljer Hoodia i Sverige så kan man bland kommentarerna finna massa glädjande utrop.

Mycket bra produkt, jag har inte känt av några problem med sömnen även fast jag tar maximal dos. Har inget som helst sug efter sötsaker som jag hade förut. Rekommenderar denna produkt.

Är fullt medveten om att det inte finns några mirakeltillskott, men detta tillskott hjälpte verkligen till att bränna extra fett! Låg på ca 1000 kalorier minus och lyckades gå ner runt 2 kg i fett i veckan med Burn.

Så varför inte ta chansen? Vill du gå ner i vikt snabbt så är Hoodia ett mer eller mindre säkert kort som kan ge dig resultat redan idag. Besök Svenskt Kosttillskott för den bästa produkten på marknaden när du vill gå ner i vikt snabbt.

4 enkla bantningstips

Alla människor hatar tanken på att behöva styra sin diet och livsstil till max när de vill gå ner i vikt snabbt – de goda nyheterna är att om du följer nedan 4 bantningstips, kommer du att gå ner i vikt enkelt.

Dessa bantningstips kräver ingen riktig ansträngning från din sida och kan förbättra dina chanser att gå ner i vikt snabbt avsevärt.

Bantningstips 1: Drick vatten

En av de mest effektiva bantningstipsen är att dricka mycket vatten. Faktum är att vatten är kanske den enskilt viktigaste katalysatorn för att förlora vikt och behålla den.

Vatten fungerar som en naturlig aptitminskare genom att hålla din mage full och minskar av uttorkning som leder till hungerkänslor. Vatten ger också ytterligare fördel med det spolar ut gifter ur kroppen och bibehåller vätskebalansen, du mår bättre helt enkelt.

Vatten bidrar också till att din kropp metabolisera lagrat fett genom att hjälpa njurarna spola ut avfall.

Bantningstips 2: Ät frukost

Många människor tror att en av de bästa diet tips är att hoppa över frukosten, eftersom det kommer att hjälpa dem att gå ner i vikt, det är helt felaktigt. Hoppar över frukost kan göra dig hungrigare senare på dagen vilket leder till att du småäter och äter för mycket senare.

Om du inte har tid att äta frukost eller inte vill,  försök åtminstone få i dig någon typ av frukost på språng (ex. Joggy Jalla).  Frukosten är det viktigaste målet mat för dagen.

Bantningstips 3: Öka ditt fiberintag

Ät mer av livsmedel som är rika på fibrer som kan hjälper till att forsla mat igenom dina tarmar. Precis som vatten är fiberrika livsmedel bra för dig och de får dig att känna dig mätt. En vanlig människa kan förlora runt 4 kg per år bara från att fördubbla sitt fiberintag.

Livsmedel med hög fiberhalt har i allmänhet ett lågt antal kalorier och ger mättnadskänsla, så att äta mer av dem betyder du äta färre kalorier och lämnar mindre utrymme i magen för kalorier från andra livsmedel.

Den genomsnittliga personen förbrukar ungefär 8g  fiber per dag, men många experter rekommenderar 25g. Börja dagen med ett högt fiber spannmålsprodukter och fortsätt så resten av dagen.

Bantningstips 4: Hälsosamma fetter

Många experter hävdar att fett orsakar fetma, höjer ditt kolesterol och orsakar hjärtsjukdom, men detta är inte helt sant. Om fettet är så illa, varför är det en del av vår naturliga kost?

Fett förser kroppen med essentiella fettsyror (linolsyra och linolensyra) som behövs för normal reproduktion och tillväxt, samt för produktionen av prostaglandin, ett hormon liknande förening som reglerar blodtryck, blodets koagulering och inflammation.

När äta fett bör du äta hälsosamt fett. Att äta ”hälsosamt” fetter innebär fisk, makrill och lax, nötter och olivolja. Genom att äta hälsosamt fett istället för ohälsosamt som du kommer att förlora vikt.Hälsoblogg