Acai

Acai

Utnämnd som världens bästa frukt är Acai en ny stjärna på diethimmelen. Bäret innehåller en potent sammansättning ämnen som tillsammans skapar en riktigt mirakelfrukt med ett stort antal positiva egenskaper. I likhet med exempelvis Granatäpplet så är Acaibäret en stor källa till antioxidanter. Dessa antioxidanter hjälper din kropp att bygga upp efter och skydda dig från sjukdomar, dessa antioxidanter hjälper även till att transportera bort ansamlingar av slagg och gift i din kropp.

Vidare så är Acai en viktig källa för Omega 3 samt Omega 6, viktiga fetter för att reglera blodtryck, förbättrad ämnesomsättning och förstärkning av immunförsvaret. Acai har även ett högt innehåll av amino syror, syror som är vitala för att föryngra och återställa dina muskler. Allt tillsammans möjligör de dig att leva ett energirikare och lyckligare liv. Men, det här är inte det bästa.

3197268961 5a1dbc0b3c 300x199 Acai

Banta med Acai

Den absolut viktigaste faktor för dess succé är dess effekt som möjligör för dig att banta snabbt. I rätt doser, i kombination med den rätta kosten och träningen kan detta bär göra underverk för dig. Genom att påverka din hungerskänsla kommer du att äta mindre, och du kommer snabbt se en tydlig viktminskning.

Den person som presenterade denna sensation för allmänheten var ingen mindre än Oprah Winfrey. Allt sedan denna produkt var med på hennes show har ett flertal andra kändisar gått ut med att de själv använder och sett goda resultat med Acai, däribland Brad Pitt och Angelina Jolie.

Oprah Winfrey själv skriver på sin hemsida (länk) följande:

Studies have shown that this little berry is one of the most nutritious and powerful foods in the world! …Hidden within its royal purple pigment is the magic that makes it nature’s perfect energy fruit. Açaí is packed full of antioxidants, amino acids and essential fatty acids.

Som vanligt så kräver dessa piller lite mer från dig än att du bara äter dem. Rätt mat och motion är självklart ett måste, men resan för att nå ditt mål kan kortas drastiskt med Acaibärets hjälp.

Produktrekommendationer

Följande Acai-produkter är ett urval av de som finns tillgängliga hos webshoppar runt om i Sverige.

[table id=1 /]Hälsoblogg