bantningspreparat

Många är preparaten och tillskott på marknaden som visar ett minimal och ibland totalt obefintlig resultat trots att de ibland kan kostar stora pengar. Bantasnabbt.se presenterar de preparat som finns och går igenom dem var för sig och låter dig, som läsare att sätta betyg, utefter DINA upplevelser.


Veckans fokuspreparat

Vill du gå ner i vikt snabbt idag med ett naturligt bantningsmedel som minskar din aptit, förbränner ditt fett, inte har några kända sidoeffekter och har den egenskapen att det gör så att du alltid känner dig mätt oavsett?

bestall31 bantningspreparat

Sommaren kommer närmare med stormsteg och du kanske inte har varit så aktiv, vi förstår dig. Träning och dieter har inte alltid högsta prioritet och något man ser fram emot under den mörka vintertiden!

Det är därför det inte är fel att snabba på återställandet av det en gång så vältränade forna jag med hjälp av ett bantningspreparat.

Är det inte självklart? Vem vill inte ha ett bantningsmedel som kan göra viktminskning såhär lätt? Inga dieter, inge kaloriräkning och ingen hunger.

Fast, jag vet vad vad du tänker. Inte finns det några bantningsmedel på burk som verkligen fungerar! Eller finns det?

Ja, det finns det faktiskt och många har redan börjat använda den den helt naturliga produkten heter Hoodia och kommer från Afrika.

San-stammen kanske är primitiva men de är smala

Detta mirakel kommer från en liten liten, ful kaktus som frodas i de heta ökenområdena i Afrikanska Kalahariöknen. Där har plantan i årtusenden ätits av urinnevånarna, San.

Som en av världens äldsta och mest primitiva stammar som fortfarande existerar har San använd Hoodia för att effektivt motverka hunger på deras långa jaktstrapatser och när mat var en bristvara.

Så hur fungerar Hoodia?

Efter tester så har vetenskapsmän hittat en fram tills nu okänd naturlig molekyl.Bush 250 140 bantningspreparat

Den här naturliga molekylen är 10 000 gånger potentare än druvsocker.

Hypothalamusen är en del av din hjärna som är full med celler och som känner av din sockernivå i kroppen. När du är mätt efter en måltid så singalerar dessa celler att din blodsockernivå är tillräcklig och att du inte behöver äta något mer.

Vad som är bra med Hoodia är att dess aktiva molelkyl påverkar din hjärna att känna just denna mättnadskänsla. Du tror således att du är mätt, trots att du inte är det egentligen samtidigt som du inte kommer känna dig hungrig.

Du förstår vad jag menar va? Du blir inte hungrig.

Håller du inte med oss om vi säger att du har prövat många dieter och misslyckats just för att du blivit för hungrig eller för trött när du ätit för lite? Skulle inte ett bantningsmedel som Hoodia kunna hjälpa dig komma bekämpa din hunger och hjälpa dig när du väl går på diet?

Det är inte precis någon raket-forskning vi talar om.

Dom slutade äta helt och hållet

Dr Richard Dixey är en läkare som har organiserat och testa Hoodia och dess resultat på råttor. Resultatet? De slutade äta helt och hållet.

Man har även utfört tester på människor där man placerat en grupp människor tillsammans i en testmiljö. Där hade de ingen annat att göra än att titta på TV, läsa tidningar och framför allt äta.

Halva gruppen fick placebo och den andra fick Hoodia. Efter 15 dagar var testerna slut. Den del av gruppen som fick Hoodia hade reducerat sitt intag av kalorier med 1000 per dag.

Vilket resultat!

”Våra hjärnor berättade verkligen för oss att vi var mätta. Vi blev helt lurade.”

Vill du ha mer bevis?

Den brittiska TV-kanalen BBC skickade en av sina reportar, Tom Mangold till öknen för att undersöka Hoodia och dess fantastiska egenskaper. Tillsammans med sin kameraman åt de varsin bit rå Hoodia.

untitled 1 300x203 bantningspreparat

Tom beskriver den råa smaken som något obehaglig.

När de väl de väl var på väg hem från reportage så kände sig både Tom och hans kameraman mätta och ingen av dem tänkte på mat överhuvud taget. ”Våra hjärnor berättade verkligen för oss att vi var mätta. Vi blev helt lurade.” berättar Tom.

Ingen av de två åt varken middag den dagen eller frukost den efterföljande. Dom åt båda lunch dagen efter men de kände fortsatt att de verkligen inte var hungriga eller i behov av mat. Lite drygt ett dygn senare så fick de aptiten tillbaka.

Vad tror du? Skulle du kunna gå ner i vikt snabbt om du hade ett bantningsmedel som var så här effektivt?

Självklart kan du det!

Är det inte din aptit som får dig att misslyckas när du väl vill gå ner i vikt snabbt? ”Det skulle inte vara några problem att gå ner några kilon om jag inte var så hungrig och trött hela tiden” – eller har jag fel?

Vad du behöver är ett piller som kan hjälpa dig bli kvitt din värsta fiende under din diet, hunger…

Ett piller som verkligen lurar din hjärna att tro att du är mätt. Erkänn, färre kalorier och mer träning är den enda vägen till att gå ner i vikt snabbt, inte sant?

Därför gör vi det lätt för dig…

Låt oss presentera...Burn

Nu kan du öka din fettförbränning, minska din aptit och hunger på helt naturlig väg och nå din drömvikt snabbare än vad du någonsin trodde var möjligt, allt med med hjälp av Burn från Svenskt Kosttillskott.

Varför är Burn bäst?

redcheck bantningspreparat Burn ökar din förbränning av kroppsfett

redcheck bantningspreparat Burn hjälper till att sätta fart på din metabolism

redcheck bantningspreparat Burn dämpar din hunger, ditt sötsug och din ökar mättnadskänslan

redcheck bantningspreparat Burn ger dig med unika tillsatser mer energi inför ditt träningspass

redcheck bantningspreparat Burn ger dig skyddande antioxidanter mot den stress som en diet medför

redcheck bantningspreparat Burn finns i två versioner, en med och en utan koffein

redcheck bantningspreparat Burn är perfekt i kombination med en lågkaloridiet

Hoodia och Burn fungerar, så enkelt är det. Vi har försökt att ge dig så mycket information som möjligt här, vi har försökt att visa att Hoodia kan ge dig resultat. Nu är det upp till dig.

Fortfarande osäker?

SAN-stammen är inte osäker. De har levt på samma plats i årtusenden, de vet att Hoodia fungerar och de använder det varje dag och de fortsätter att göra det.

BBCs Tom Mangold, en världskänd journalist har sagt det själv…Våra hjärnor berättade verkligen för oss att vi var mätta. Vi blev helt lurade.” – Kan en respekterad journalist fara med osanningar?

Nu behöver du bara ställa dig 2 frågor.

Fråga 1: Vill du gå ner i vikt snabbt, säker, naturligt och utan att behöva kämpa mot hunger och trötthet och jobbiga dieter?

Svar 1: Klart du vill det! För det finns bara en produkt som kan göra det här för dig och det är Hoodia.

Fråga 2: Vill du du gå ner i vikt snabbt redan idag? Vill du hitta tillbaka till ditt gamla, smala jag?

Svar 2: Klicka här för att beställa Burn

bestall2 bantningspreparat

Acai

Utnämnd som världens bästa frukt är Acai en ny stjärna på diethimmelen. Bäret innehåller en potent sammansättning ämnen som tillsammans skapar en riktigt mirakelfrukt med ett stort antal positiva egenskaper. I likhet med exempelvis Granatäpplet så är Acaibäret en stor källa till antioxidanter. Dessa antioxidanter hjälper din kropp att bygga upp efter och skydda dig från sjukdomar, dessa antioxidanter hjälper även till att transportera bort ansamlingar av slagg och gift i din kropp.

Vidare så är Acai en viktig källa för Omega 3 samt Omega 6, viktiga fetter för att reglera blodtryck, förbättrad ämnesomsättning och förstärkning av immunförsvaret. Acai har även ett högt innehåll av amino syror, syror som är vitala för att föryngra och återställa dina muskler. Allt tillsammans möjligör de dig att leva ett energirikare och lyckligare liv. Men, det här är inte det bästa.

3197268961 5a1dbc0b3c 300x199 bantningspreparat

Banta med Acai

Den absolut viktigaste faktor för dess succé är dess effekt som möjligör för dig att banta snabbt. I rätt doser, i kombination med den rätta kosten och träningen kan detta bär göra underverk för dig. Genom att påverka din hungerskänsla kommer du att äta mindre, och du kommer snabbt se en tydlig viktminskning.

Den person som presenterade denna sensation för allmänheten var ingen mindre än Oprah Winfrey. Allt sedan denna produkt var med på hennes show har ett flertal andra kändisar gått ut med att de själv använder och sett goda resultat med Acai, däribland Brad Pitt och Angelina Jolie.

Oprah Winfrey själv skriver på sin hemsida (länk) följande:

Studies have shown that this little berry is one of the most nutritious and powerful foods in the world! Hidden within its royal purple pigment is the magic that makes it nature’s perfect energy fruit. Açaí is packed full of antioxidants, amino acids and essential fatty acids.

Som vanligt så kräver dessa piller lite mer från dig än att du bara äter dem. Rätt mat och motion är självklart ett måste, men resan för att nå ditt mål kan kortas drastiskt med Acaibärets hjälp.

Produktförslag

mXL Acai 1200

44 MXL AAcai1200 100x100 bantningspreparatAcai är det nya populära hälsobäret med unika egenskaper. Acaibäret innehåller höga halter av både antioxidanter och antocyanin vilket ger kroppen den extra energi som behövs i vardagen. Acai hjälper dig minska ditt sötsug och hjälper till med din viktminskning.

Just nu kan du pröva denna produkt för halva priset.

>> Läs mer om och beställ den här produkten

Acai Superfruit

acai kapslar med 100x100 bantningspreparatSuperfruits egna kapslar består till 100% av frystorkat Açaí-pulver. En extremt koncentrerad källa till antioxidanter då 1 gram av Superfruits frystorkade pulver innehåller upp till 71 st Açaí-bär. Açaí-kapslarna är ett enkelt och smidigt kosttillskott för dig som är ute efter de goda egenskaperna hos Açaí.

>> Läs mer om och beställ den här produkten

Acai Superfruit med Guarana

acai med gurana 00 med 100x100 bantningspreparat

I Brasilien har man speciellt utvecklat en stor användning av Açaí för traditionellt folkmedicinskt bruk. Açaí har upp till 6 gånger så mycket antioxidanter som blåbär och innehåller ca 30 gånger mer Antocyaniner än rött vin. Tillsammans ger Guaraná och Açaí både energi och uthållighet. Guaraná växer precis som Açaí vilt i Amazonas regnskog och används i Brasilien för traditionellt folkmedicinskt bruk.

>> Läs mer om och beställ den här produkten

Acai Superfruit Pulver

acai pulver 1 med 100x100 bantningspreparatGör din egen Açaí-smoothie eller berika frukostyoghurten med Superfruits antioxidantrika och 100% naturliga Açaí pulver. Ett enkelt sätt att göra din morgon lite godare och din dag lite piggare. Açaí har upp till 6 gånger så mycket antioxidanter som blåbär och innehåller ca 30 gånger mer Antocyaniner än rött vin.

>> Läs mer om och beställ den här produkten

CLA

CLA (Conjugated Linoleic Acid), konjugerad linolsyra, är en typ av fett, en transfettsyra som kan användas som ett kosttillskott, och då med mycket gott resultat när du vill banta snabbt. CLA aktiveras i samband med fysisk aktivitet och fungerar då genom att det ökar kroppens fettförbränning, utan att inverka på din muskeluppbyggnad.

Men, kom ihåg, du måste träna, eller utöva en fysisk aktivitet för att den här produkten skall ge resultat, att sitta hemma och tro på mirakel fungerar inte. Vad CLA kan hjälpa dig med är att ge dig bra skjuts på vägen och en snabb start när du väl börjar banta. Utöver de goda egenskaper som underlätta för dig att banta snabbt har vissa kliniska tester även visat att CLA kan ge ett ökat skydd mot cancer och hjärt- och kärlsjukdomar.

Carnitin

Carnitin är en aminosyra i kroppen vars jobb bland annat är att underlätta för celler i kroppen att bekämpa sjukdomar och ålderstecken, men bäst av allt, bränna fett. Om du vill banta snabbt så kommer du förmodligen välja någon typ av diet som innebär att du kommer äta en mindre mängd mat. Dessa minskade portioner mat kommer göra att det naturliga intaget av Carnitin kommer att minska.

Eftersom Carnitin är en vital del i cellernas arbete för att bränna fett så kommer den minskade tillgången av Carnitin också medföra att mindre fett kommer förbrännas, vilket i slutändan betyder att du inte förlorar vikt i det tempo som du annars skulle önskat, eller som är möjligt på grund av det fett som inte förbränns åter sparas i kroppen. Så, det du vill göra är att tillgodose dig och din kropp med extra Carnitin, allt för att maximera dina chanser att banta snabbt.

Produktförslag

Skip L-Carnitin

44 HLCA3 SK 60 100x100 bantningspreparatL-Carnetine ökar fettförbränningen genom att den hjälper kroppen att använda fetterna som energikälla, detta gör att du orkar träna mer. Karnetin finns naturligt i kroppen, men även i olika livsmedel, bl.a kött och kallas ofta vitamin B-T. SKIP har även adderat B.6-vitamin, Åkerfräken och Silica för att öka den fettförbrännande och vätskedrivande effekten

>> Läs mer om och beställ den här produktenHälsoblogg