Bantningsprodukter för teknikmänniskan

Dela gärna vår sida!

För dig som vill gå ner i vikt och inte kan få nog av prylar så finns det flera bantningsprodukter att tillgå som kan hjälpa dig med just detta. Vi listar 5 tränings och bantningsprodukter för den pryltokige. Du kan klicka på respektive bild för att till respektive butik som saluför produkten.

Captains Of Crush

Captains2 300x300 Bantningsprodukter för teknikmänniskanHur star är du egentligen i dina nypor? Med Captains Of Crush kan du enkelt mäta dig mot världens starkaste män. Flera olika modeller för dig som testa din styrka i flera nivåer.

Captains of Crush nummer 1 sluter de flesta som tränar. Captains of Crush nummer 2 sluts sällan första gången den prövas. Captains of Crush nummer 3 innebär greppstyrka i världsklass! Captains of Crush nummer 4 har slutits av endast fem st bland annat Magnus Samuelsson.

Pulsmätare PM52

PM521 Bantningsprodukter för teknikmänniskanFör dig som vill få full kontroll på din ansträngningar i el-ljus spåret så är en pulsmätare ett första steg mot kontroll. Med pulsmätaren PM52 så kan du bland mycket annat mäta din puls, min och max och din kaloriförbrukning.

Denna modell kan modell är även vattentät så den är perfekt för dig som vill mäta din puls i bassängen.

Casall Kettlebells

casallkettle1 300x300 Bantningsprodukter för teknikmänniskanKettlebell från Casall – Använd detta fantastiska redskap du också, för funktionell eller traditionell träning med god greppvänlighet. Ett fantastiskt träningsredskap som möjliggör effektiva och dynamiska övningar på ett helt annat sätt än traditionella hantlar och skivstänger. Men kan även användas som dito med god greppvänlighet.

Perfekt bantningsprodukt för funktionell-, intervall- eller styrketräning hemma.

Iron Gym Extreme

irongym1 300x241 Bantningsprodukter för teknikmänniskan

Iron Gym Extreme är en multifunktionell träningsstång som du kan använda till pull-ups, chin-ups, sit-ups, arm- och skulderövningar, alla övningar du behöver för att bygga en kraftig överkropp!

Använd din kropps eget motstånd för att leverera resultat snabbt. Den stärker och formar dina biceps, triceps, bröst, rygg, skuldror och buk.

Med denna bantningsprodukt är det lätt att fixa den starka, slimmade kropp du alltid velat ha och göra det i ditt eget hem!

Abilica Handi

casall 300x279 Bantningsprodukter för teknikmänniskanAbilica Handi är ett unikt träningsredskap för dig som vill träna upp styrka i dina fingrar, hand och underarm och således kanske inte en renodlad bantningsprodukt.
Speciellt lämplig för dig som bergs-/väggklättrar eller för dig som vill nå Magnus Samuelsson exklusiva skara av att ha klara Captains Of Crunch Nr. 4.

Dela gärna vår sida!

Inga relaterade inlägg.


En kommentar till “Bantningsprodukter för teknikmänniskan”

  1. Cecilia, Livsstilsdesigner! säger:

    Tack för bra tips!

    Ha en härlig kväll och missa inte dagens nyckel!

Lämna en kommentarHälsoblogg