Pulverdiet – så funkar det

Dela gärna vår sida!

En pulverdiet är det perfekta verktyget för dig som vill kickstarta din viktminskning. Det har vetenskapen bevisat flera gånger om. Men vad är då en pulverdiet? Vi rätar ut några av de vanligaste frågor.

Måltidsersättning, som en pulverdiet egentligen är en form av ersättning som ger dig det alla de vitaminer och mineraler som du behöver under en dag samtidigt som du äter färre kalorier.

Grunden ligger i att du vill byta enstaka eller flera måltider mot någon av dessa pulverdiet. Eftersom du då når ett underskott kalorier och kroppen börjar förbränna kolhydrater och fett så börjar du gå ner i vikt.

Tillsammans med en pulverdiet och lätt träning kan du sedan förvänta dig goda resultat av din träning och din förändrade kost. De allra flesta går ner ett par kilo i veckan redan från börja medans andra tappar ännu fler kilon på samma tid.

Du kommer se snabbare resultat ju fler måltider du väljer att ersätta med din pulverdiet. Men var försiktigt, väljer du att byta ut alla måltider så ska du inte äta endast pulver mer än högst 3 veckor.

Byter du endast ut någon måltid per dag så kan du använda din pulverdiet längre om så önskat.

När man sedan väljer att sluta sin pulverdiet så är det viktigt att man försiktigt trappar ner pulverdieten samtidig som man är försiktig med att äta lika mycket innan du började med dieten. Gör du inte det så kommer du återfå dina kilon inom en kort tid.

Vilken produkt du ska välja är helt upp dig dig. Egentligen finns det ingen direkt skillnad dem i mellan förutom smak och pris. För att få kallas pulverdiet (måltidsersättning) så testas alla produkter av Livsmedelsverket varför du kan försäkra dig om att du aldrig köper en direkt dålig produkt!

Lycka till!

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Idag är det dags, börja banta snabbt!

En kommentar till “Pulverdiet – så funkar det”

  1. Tony säger:

    Fast egentligen är ju pulverdieter rätt kasst. Det är som att äta pyttelite, vilket man kan göra helt utan deras jäkla pulver. Du kommer vara lika hungrig.

    Efter en vecka har du börjat bryta ner dina muskler, din metabolism sänks och när du börjar äta igen så har du sämre förutsättningar än du hade innan.

    Men det är lätt att gå ner i början. Vattenvikt, och muskler framför allt (naturligtvis fett också).

Lämna en kommentarHälsoblogg