5 bantningstips när du bara vill gå ner lite

Dela gärna vår sida!

Ibland kan det vara så att du känner att du behöver gå ner i vikt snabbt, men inte så mycket, då behöver du nödvändigtvis inte använda dig av en diet. Istället kan du göra mindre förändringar i din kost och din livsstil med hjälp av simpla bantningstips.

Dessa små bantningstips kan hjälpa dig gå ner i vikt när inte behöver gå ner i vikt speciellt mycket.

Bantningstips 1: Begränsa mängden. Om du inte behöver förlora så väldans många kilo så kan ibland räcka med att du begränsar mängden mat du äter utan att du begränsar VAD du äter för något.

Bantingstips 2: Försök skriva ned vad du äter och om du vill så kan du försöka skära bort det som är uppenbart skadligt för din vikt. Vad som är uppenbart skadligt för din vikt får du avgöra själv.

Bantingstips 3: Genom att även föra anteckningar över kaloriintag så kan du begränsa dig själv i vad du äter och vad som inte passar dig för att nå dina mål.

Bantningstips 4: Om du bara behöver tappa några kilon så kanske du inte behöver skaffa dig ett gymkort. En kort promenad varje dag kan kanske vara tillräckligt för att motionera bort det överflödiga.

Bantningstips 5: Bär med dig vatten jämt och ständigt. Det kommer hjälpa dig hålla bort hungern när du känner att du vill småäta.

Som du ser så är dessa bantningstips inte speciellt svåra att efterfölja men kan ge dig resultat. Huvudsaken är att du arbetar efter ditt sunda förnuft för vad du tror är bra eller dåligt för din vikt. Bantningstips kan bara ta dig så långt, det är du själv som bestämmer om du vill lyckas eller ej.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. 50 snabba bantningstips när du vill gå ner i vikt snabbt
  2. 6 hälsosamma tips när du vill gå ner i vikt snabbt
  3. 3 tips när du vill börja gå ner i vikt snabbt
  4. 4 snabba tips när du vill ner i vikt snabbt
  5. Bantningspreparat när du vill banta snabbt

Lämna en kommentarHälsoblogg