Universiellt bantningstips

Dela gärna vår sida!

Viktminskning och bantningstips kan vara en av våran tids mest debatterade ämne. Vart du än vänder dig så kommer du bombarderad med bantningstips om hur du ska gå ner i vikt snabbt eller ännu en stjärna som har gått ned ytterligare några kilon.

För många är det till och med så att de inte längre kan handla utan att tänka på de bantningstips som de blivit bombarderade med. Ingen maträtt är bara en maträtt. Portionstorlek skall mätas, kalorier skall räknas och fett skall undvikas.

Tyvärr så krockar de här tankarna med det faktum att om du vill gå ner i vikt snabbt så måste lyssna  många av dessa bantningstips eftersom de faktiskt kan hjälpa dig gå ner i vikt snabbt. Normalt så är ett bantningstips eller en diet riktat till någon som vill gå ner i vikt snabbt, medan andra bara vill tappa något kilo, men hur man än vänder och vrider på det så kommer ett bantningstips påverka din vardag.

Ett bantningstips måste vara något som du kan leva med. För om det har för stor inverkan på ditt liv så kommer det inte hjälpa, tvärt om, det kommer stjälpa. Om ett bantningstips exempelvis manar till att äta mindre så kan de få effekten att du går ner i vikt mycket långsammare än du vill på grund av att din metabolism sätts på sparlåga för att faktiskt spara på den energi som finns i kroppen. Därför är det ingen bra idé att lyssna på bantningstips som ber dig sluta äta.

Den bästa planen och bantningstipset är att börja röra på dig i en tillräcklig mängd som gör det möjligt för dig att förbränna mer energi än vad du tar in under en dag. Du vill söka balans mellan ditt matintag och din energiförbrukning. Vet du med dig att du sitter stilla mycket i exempelvis ditt jobb så måste du röra på dig mer. Du måste göra dig av med överskottsenergin annars sätter den sig runt magen.

Du behöver inte springa flera mil i spåret för att göra dig av med den här överskottsenergi. Fokusera först och främst på den dagliga motionen, strunta i bilen till jobbet, ta cykeln, ta trapporna istället för hissen, förläng promenaden med hunden, alternativen för det här bantningstipset är oändliga.

Att röra på dig mer är alltså det mest universala bantningstips som vi kan ge dig av alla bantningstips som du blir bombarderad med varje dag. Gör du det så kommer du gå ner i vikt snabbare än vad du tror, på vilket sätt du än rör dig på bara du får upp minsta lilla flås.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. 5 bantningstips när du bara vill gå ner lite
  2. 5 grundläggande bantningstips
  3. 4 enkla bantningstips
  4. 50 snabba bantningstips när du vill gå ner i vikt snabbt

Lämna en kommentarHälsoblogg