100 Kalorier Dieten

prova diet2 100 Kalorier Dieten100 Kalorierdieten är skapad av systrarna Tammy och Susie Trimble som tillsammans förlorade 45 kilo genom sin diet. Genom att räkna kalorier i enheter om 100 så kan man enkelt kunna gå ner i vikt.

Grunderna

Författarna menar att du inte behöver välja mellan att inte äta några kalorier eller inget fett för att gå ner i vikt. Genom att nyttja deras diet så kan du äta vad du vill varje dag och ändå gå ned i vikt, sålänge som du räknar dina kalorier. All mat mäts och delas in i enheter om 100 kalorier per portion.

Du skall alltså fortsätta att äta den mat du äter idag men bli medveten om storleken på portionerna du väljer. Författarna menar denna metoden kommer underlätta för dig att fortsätta med dieten.100 calorie diet 100 Kalorier Dieten

Stor vikt läggs vid att du inte behöver tänka på vad du äter. Eftersom du får äta vad du vill så länge det är i portioner är av rätt mått så kommer du inte behöva sakna bröd, choklad eller pizza.

Män tillåts 2000 kalorier om dagen och kvinnor 1500. Man uppmuntras att mat av hög kvalité med kvalitativa råvaror.

En viktig del av dieten är planering. Man uppmuntras att skriva ned i förväg vad man skall äta. Dieten inkluderar även ett frågeformulär som ett stöd när man vill identifiera möjliga hinder i samband med dieten.

Rekommenderad kost

100 Kalorier Dieten rekommenderar att man äter en välbalanserad kost. Är man hungrig så är det tillåtet att äta så kallade ”free foods” som man får äta så mycket man vill av, bland annat broccoli, squash, vitkål, morötter, gurka, gröna bönor, sallad, svamp, ärter, tomat, zucchini och alfalfagroddar.

Rekommenderad träning

Man uppmuntras att hitta en aktivitet som passar ens  egna smak. Rekommenderade aktiviteter inkluderar promenader, simning, dans, vandring och lagsporter. I snitt rekommenderas 30 minuters motion eller träning av någon typ dagligen.


Kostnad

100 Kalorier Dieten är en engelsk bok som finns tillgänglig för nedladdning online till priset 265kr. För det får man utöver själva boken en kaloriräknare, en kaloriräknare för snabbmat och restaurangmat, en kokbok och en matdagbok som stöd.

Fördelar

 • Dieten inkluderar en kaloriräknare med en komplett lista av vanliga råvaror inklusive snabbmat och restaurangmat.
 • Fördjupad kunskap i kaloriinnehållet i olika typer av råvaror.
 • Man behöver inte ge upp sin favorimat.
 • Uppmuntrar till hälsosam viktminskning i lagom tempo.
 • Inkluderar en välbehövlig matdagbok.
 • Tillåter alkohol.
 • Inkluderar ett stort antal recept.

Nackdelar

 • Något lågt kaloriintag för aktiva personer.
 • Du måste räkna kalorier.
 • Du måste planera din kost i förväg.
 • Du får fortfarande äta godis och snackas om du så vill

Sammanfattning

100 Kalorier Dieten består av enkel kaloriräkning. Man kan köpa boken online, via internet och ladda ner den direkt vilket gör att man kan påbörja dieten redan idag om man så vill. Positivt är också att man får med ett stort antal verktyg och hjälpmedel som underlättar vid viktminskning. Dieten i sig är inte speciellt banbrytande eller unik men fungerar perfekt som en guide och ett ramverk för den som vill gå ner i vikt. Produkten är på engelska men är lätt och överskådlig även för den som inte är så bra på engelska.

Rösta

Har du prövat den här dieten? Sätt då gärna ett betyg på den här dieten. Genom att göra detta så hjälper du andra att välja en diet som fungerar.

VN:F [1.9.15_1155]
Betyg: 5.4/10 (21 röster totalt)

prova diet 100 Kalorier Dieten

100 Kalorier Dieten, 5.4 out of 10 based on 21 ratings


Hälsoblogg