Acai Dieten

prova diet2 Acai DietenAcai är ett bär från en palm i djupaste Amazonas-djungeln med en lång historia av traditionell användning hos ursprungsbefolkningen.

Allt sedan Dr Perricone omnämnde bäret som superfrukt med ett högt innehåll av antioxidanter på Oprah show och Oprah själv nämnde att det var en viktig del i hennes diet så har det lilla bärets uppmärksammats världen runt.


Grunderna

Acai dieten är inte en specifik diet i sig som man har kunnat läsa i många media, utan Acai används och skall ses som ett kompliment till en mer renodlad diet.

Acaibäret hyllas främst för dess höga innehåll av antioxidanter som vida överstiger de liknande råvaror, så som blåbär och rödvin. Förespråkarna hävdar att dessa antioxidanter kan förbättra det allmänna välbefinnandet och energin som krävs vid viktminskning. Bäret sägs också ha många andra fördelar så som förbättrad matsmältningen, detox, stärkt immunförsvar och förbättrad hjärt-och kärlhälsa. Dock så skall dessa påståenden tas med en nya salt då det inte finns någon direkt stödjande forskning.acai Acai Dieten

När det gäller vid viktminskning så menar förespråkare att bäret, med en kombination av essentiella fettsyror, aminosyror och växtsteroler som verkar för att förbättra ämnesomsättningen, matsmältningen och kontrollera aptiten.

Rekommenderad kost

Det finns ingen rekommenderad kost. Vanligtvis anpassas träningen till den grunddiet som valts.

Rekommenderad träning

Det finns ingen rekommenderad träning. Vanligtvis anpassas träningen till den grunddiet som valts.


Kostnad

Normalt så kostar en månads förbrukning av Acai dryga 200 kr. Herbal Vital erbjuder just nu ett introduktionserbjudande för Acai där du du kan pröva gratis i 30 dagar.

Fördelar

  • Högt innehåll av antioxidanter kan minska risken för sjukdomar som vanligen förknippas med åldrande såsom hjärt-och kärlsjukdomar och cancer.
  • Många som valt Acai har rapporterat om minskad aptit och mer energi.

Nackdelar

  • Påståenden om effekterna vid viktminskning är inte 100% vetenskapligt belagda än.
  • Är inte en komplett diet.
  • Återkommande kostnad.

Slutsatser

Acaibäret har flera bevisade hälsosamma effekter med anledning av dess höga innehåll av antioxidanter.

För den som väljer att gå ned i vikt med hjälp av Acaidieten så måste man vara medveten om att viktminskningen uppstår på som en följd av valet av en effektivt grunddiet. Acaibäret är ett fullgott kosttillskott men är inte en enskild faktor för effektiv viktminskning.

Acaibäret skall ses som ett fullvärdigt komplement till den diet du valt och inte som en renodlad fristående diet.

VN:F [1.9.15_1155]
Betyg: 1.6/10 (5 röster totalt)

prova diet Acai Dieten

Acai Dieten, 1.6 out of 10 based on 5 ratings


Hälsoblogg