Fat Burning Furnace

fbf ebook cov sm Fat Burning Furnace

Hemsida: www.FatBurningFurnace.com

Författare: Rob Poulos

Pris: 299 kr (39 USD)

Öppet köp: 60 dagar villkorslöst

Leverans: Två e-böcker, online-baserade verktyg och exklusiva videos, e-mail coachning

Språk: Engelska

>> Besök hemsidan nu

Innehåll

Boken Fat Burning Furnace (Den fettbrännande ugnen) är skriven av amerikanen Rob Poulos. Boken är en komplett guide över 158 sidor (extra verktyg och exklusiva filmer ingår också) om hur du skall bli kvitt överflödigt fett, bygga upp muskler och höja kroppens naturliga förbränning.

Det är denna naturlig förbränning av fett som, genom att en förbättras ska kunna förbränna hundratals kalorier varje dag utan att du genomför större förändringar i din diet.

Boken är välskriven och detaljerad om än något trög i inledningen. Det verkligen matnyttiga innehållet börjar någonstans vid sida 24. Därifrån kan man läsa cirka 75 sidor om specifika träningsmetoder och därefter är resterade sidor om näringslära.

Betyg: [rating:4.5]

Träning

Träningsprogrammet  för denna diet är perfekt för dig med lite tid och som inte vill träna kondition i överflöd. Träningen består i huvudsak i träning med vikter och ett pass skall inte ta längre än 20, 25 minuter. Normalt skall du inte behöva träna mer än 3 gånger i veckan.

Fokus ligger på att träna hela kroppen med specifika, långsamma, övningar som ämnar trötta ut musklerna i kroppen maximalt. Det här betyder att du bara behöver repetera varje övning en gång, jämfört med 3 gånger som många andra träningsmetoder förespråkar, därav den korta träningstiden.

Varje övning beskrivs i detalj med text och bilder men även med över 2 timmar med exklusivt videomaterial.

Något som är bra med denna bok och dess träningsschema är att det finns olika scheman i boken som alla är anpassade till hur mycket du har tränat innan, från nybörjaren som inte tränat på flera år eller aldrig till den avancerade som har tränat förut men som vill förbättra sitt resultat ytterligare – alltså ett perfekt träningsschema att växa i.

Betyg: [rating:4]

Näringslära

Fat Burning Furnace beskriver i detalj vad man bör äta för att maximera din viktminskning och varför det många gånger är ett dåligt val att följa de trendiga dieterna som många följer. På ett enkelt maner presenteras tips för hur du kan kontrollera vad du äter och och vad din kropp behöver. Vidare går Rob igenom några vanliga missförståd om näring och näringslära. Du får även måltidsplan för hur du skall äta under en dag och länkar till massa resurser där du kan hitta hälsosamma recept.

Det ingår även ett antal verktyg som kan hjälpa dig mäta och underlätta utveckling.

Betyg: [rating:4]

>> Klicka här för att köpa

Leverans

The Fat Burning Furnace är digital produkt vilket betyder att allt du köper levereras och finns att tillgå via Internet.

Paketet du köper är väldigt omfattande och innehåller:

 • The Fat Burning Furnace
 • 12 månader coachning via e-mail
 • Videoinstruktioner
 • Övriga verktyg för att mäta utveckling
 • Gratis uppdateringar under 12 månader
 • 60 dagar öppet köp

Betyg: [rating:5]

Bra/Dåligt

Bra

 • Välskriven och detaljerad guide
 • Snabb träning för dig som har bråttom
 • Enkel träning utan krav på kunskap
 • Mycket information i hela paketet
 • 60 dagar öppet köp om produkten inte duger

Dåligt

 • Skriven på engelska
 • Kräver vikter/tillgång till gym när du vill träna
 • Mer ett träningsschema än en renodlad diet

>> Klicka här för att köpa

Vittnesmål

Vad säger andra om The Fat Burning Furnace?

De senaste 8 veckorna har jag minskat 19 centimeter i omfång. 5 cm runt låren, 5 centimeter runt stjärten, 5 centimeter runt höfterna och 4 runt magen… jag ser bra ut för att vara 42 år med 5 barn…

Deborah Ahmed, Chicago, USA

Jag har tappat 7.5 centimeter från midjan och 5 centimeter från mina höfter… jag kommer i mina tighta skjorts igen… jag mår underbart…

Lyn B, Wellington, USA

Det är femta veckan och jag har gått ned 7 kilo och 2 byxstorlekar… jag är så överlycklig att jag köpte ett par för små jeans idag…så säker är jag på att nå mitt mål…”

Linda Magee, Massachusetts, USA

Sammanfattning

Sammantaget så är The Fat Burning Furnace ett gediget diet/tränings-program. Det kommer kräva lite av dig, du kommer behöva följa dieten med träning 3 gånger i veckan. Vill man gå ner i vikt så är det en del av sanning. Vad Fat Burning Furnace kan göra för dig är att ge dig en rejäl extra spark i baken på vägen! Kan du bara lite engelska så är The Fat Burning Furnace optimal!

Betyg: [rating:5]

>> Läs mer härHälsoblogg