5 fettförbrännande övningar

Dela gärna vår sida!

Många människor tränar för att gå ner i vikt. Men för att gå ner i vikt så behöver du bränna fett. Vi ger dig därför 5 fettförbrännande övningar. Kanske är det någon som passar just dig när det är dags att förändra ditt liv.

Viktträning

Så länge som du tränar på rätt sätt med vikter så kan du förbränna ett stort att kalorier. Viktträning är bra, för förutom den givna viktminskningen så får du även andra fördelar på köpet, såsom bättre hållning, plus att du blir generellt starkare och kan träna ännu mer.

Är du  osäker på hur du ska träna med vikter rekommenderar vi att du anlitar en personlig tränare de första gångerna så kommer du igång säkert och enkelt med dina fettförbrännande övningar.

Löpning

Löpningen är ett mycket bra sätt att bränna fett på och för att förbättra konditionen på. Antingen löper du på ett band på gymmet eller så hittar du din favoritsträcka hemma eller i spåret.

Power Walking

Kan du inte springa? Kanske du du gå i ett lite högre tempot? Power walking hjälper dig bränna det där extra fettet du samlade på dig under ledighet. Ta med hunden på promenaden så får du en trevlig kompis på köpet.

Kickboxning

För dig som vill ha lite mer action så är Kickboxning ett jättebra alternativ som fettförbrännande övning. Under ett enda träningspass så kan du förbränna så mycket som 800 kalorier om du tränar riktigt hårt. Kickboxning är intensiv och du kommer träna både styrka, kondition och koordination.

Klättring

För dig som vill ha en lugnare träningsform än kickboxning men ändå söker lite utmaning så ska du välja klättring som fettförbrännande övning. Idag finns det klätteranläggningar i de flesta större städer. Perfekt träning för ben och torso.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. 10 sätt att bränna fett

Lämna en kommentarHälsoblogg