5 internetbaserade viktminskningsprogram

Dela gärna vår sida!

För dig som vill gå ner i vikt så finns det en uppsjö dieter och verktyg att välja mellan. För dig som känner dig bekväm med internet så finns det flera olika tjänster och viktminskningsprogram som kan hjälpa dig gå ner i vikt. Nedan så listar jag 5 internetbaserade viktminskningsprogram som kan hjälpa dig gå ner i vikt.

Biggest Looser

Biggest loser-klubbens diet bygger på en amerikansk metod som doktor Michael Dansinger från Tufts University i Boston har tagit fram. Här har vi anpassat dieten efter svenska förutsättningar och människor i alla kroppsformer. Du kan enkelt ta den till dig och använda klubbens verktyg och coacher för att nå dina mål.

Dieten handlar om kaloribegränsning och är uppdelad i fem, mindre men väldigt mättande, måltider om dagen bestående av mycket fiber, grönsaker och magert protein.

Klicka här för mer information.

Isodieten

Isodieten är inte en diet i traditionell mening. Det handlar varken om att utesluta specifika näringsämne eller att svälta sig. Istället äter du välbalansera, varierad och näringsrik mat utan tillsatser 5 gånger om dagen. På så vis får du i dag allt vad din kropp behöver utifrån ett hälsoperspektiv och slipper tampas med hunger och sötsug samtidigt som du tappar ett kilo fett i veckan.

Klicka för mer information.

Nerivikt.com

Nerivikt.com erbjuder dig som vill gå ner i vikt en kostnadsfri konsultation. Tillsammans med en representant från företaget så får du hjälp att utarbeta en till dig anpassad strategi för hur du kan gå ner i vikt.

Klicka här för mer information.

Viktklubben

Viktklubb.se är framtagen tillsammans med överviktsenheten på Karolinska Institutet. Metoden är till för dig som vill äta ”vanlig mat”. Du behöver inte välja bort viss typ av mat – du kan äta allt men inte alltid. Vi kallar det att ha balans i energiintaget, dvs inte äta mer än du gör av med. Och vi visar dig hur. Det är enkelt och bevisat effektivt.

Klicka här för mer information.

Hälsovakten

Hälsovakten är ett kostprogram som hjälper Dig att äta rätt och näringsriktigt. Den räknar ut hur mycket just Du bör äta för att gå ner eller upp i vikt, eller bara behålla Din vikt. Den innehåller tusentals livsmedel och maträtter, och uppdateras kontinuerligt när nya matprodukter kommer ut på marknaden.

Programmet är baserat på näringslära och är mycket användarvänligt. Det utgår från Dina personliga data, räknar ut Dina energi- och näringsbehov och ger Dig måltidsförslag.

Klicka här för mer information.

Dela gärna vår sida!

Inga relaterade inlägg.


Lämna en kommentarHälsoblogg