Gå ner i vikt på en vecka

Dela gärna vår sida!

Gå går det verkligen att gå ner i i vikt på en vecka? Ja, faktiskt, men det är inget man skall sätta i rutin att göra och det är förmodligen inte speciellt hälsosamt men ibland så måste man. Kanske är det bara en vecka till det där bröllopet som du är bjuden på och du vill så gärna komma i favoritklänningen. Vad alternativen och vad är effekten?

Effekten för de alternativ som finns om du vill gå ner i vikt på en vecka kan summeras med ett ord, temporära. Ofta är det ofta bara vatten som du förlorar och så fort du återgår till en mer normal diet så kommer kilona komma tillbaka. Vi ger dig tre enkla tips för att kickstarta din viktminskning.

Juicedieten

Med juicedieten så kan du gå ner så 3 kilo i vikt på en vecka enligt dom som prövat, däribland Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker och Kylie Minogue. Även hälsosamma smoothies gjorda på frukt räknas in till denna diet.

Detox

Ett sätt för att gå ner i vikt på en vecka kan vara att pröva en detox. En detox är ett sätt att kickstarta metabolismen för att på så sätt gå ner i vikt. En detoxdiet består vanligtvis av vatten samt frukt och grönt. Resultatet varierar från person men man kan förväntas sig en viktminskning på mellan 1 och 4 kilo.

Reducera kolhydraterna

Undvik näst intill alla kolhydrater under en vecka för att kickstarta viktminskning. Undvik kakor, vitt bröd och kex och pasta. Fokusera istället på nyttiga kolhydrater så som frukt, grönsaker, bönor och nötter.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Gå ner i vikt med en dietdagbok
  2. Fyra saker att tänka på när du vill gå ner i vikt
  3. Detox: Del 2 – Varför ska jag gå ner i vikt snabbt med Detox?
  4. Gå ner vikt med rätt plan – Del 1/3
  5. Detox, del 3: Hur fungerar Detox när jag vill gå ner i vikt snabbt?

Lämna en kommentarHälsoblogg