Banta snabbt – De 3 budorden

Dela gärna vår sida!

Att banta snabbt och se smärt ut har mer eller mindre blivit besatthet hos många människor. Alla vill se ut som kändisarna i Hollywood – men många förstår inte vilken personlig uppoffring som krävs för att nå dit. Det har skrivits tidigare att det inte finns några genvägar, det stämmer. För att nå målen så finns det två, tre punkter som alla måste följa.

Räkna kalorierna: Det här är väldigt enkelt, du måste genom en dag förbränna mer kalorier än vad ditt intag är. Genom att vara försiktig med ditt kalori-intag och anpassa det till hur just hur mycket du rör dig så har du redan nu nått halvvägs.

Träna: Det finns inga genvägar om du vill förbränna mer kalorier än de du tar in, du måste röra på dig mer och det betyder att du måste träna. Det kan vara så lite som en halvtimme om dagen men du måste röra på dig. Finn en metod som passar dig och du är nästan i mål.

Naturliga kosttillskott: Det finns artificiella kosttillskott och så finns det naturliga. Istället för att stoppa i sig massa kemikalier från fabricerade produkter så är naturliga den rätta vägen att gå. Finn de produkter som baseras på frukt, örter och grönsaker så kommer du se resultat utan att du behöver oroa dig för eventuella konsekvenser av tabletterna du stoppar i dig.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Hur gör man när man vill banta snabbt?
  2. Att banta snabbt – hur man väljer rätt metod

Lämna en kommentarHälsoblogg