Banta snabbt med mental styrka

Dela gärna vår sida!

Vill du banta snabbt så är det så mycket mer som krävs från dig än bara rätt diet och träning. Din mentala inställning är lika viktigt för att du ska nå resultat. Om du inte är mentalt förberedd och verkligen fokuserar på målet så kommer du inte nå hela vägen fram.

Bantasnabbt.se ger vill här ge dig tre avgörande mental tips och tricks som faktiskt kan göra underverk i din strävan att banta snabbt.

Fokusera – Fokus, fokus fokus. Det krävs fokus för att nå dit du vill. Ett tips är att inte bara fokusera på det slutgiltiga målet utan dela upp det hela i flera små mål. Sätt upp mål för dagen, för veckan, för månaden, för året så kommer allt bli mycket lättare. Skriv ned dem eller memorera dem, försök på nått vis ständigt göra dig påmind om dem och varför du banta.

Motivera dig själv – Vi vet alla hur det är i början av bantningen, vi är motiverade och följer dieter och träningsråd till punkt och pricka för att vecka återgå till våra tidigare, dåliga vanor. Här är det bra om du ständigt gör dig påmind på dem mål som du vill uppnå. Välj ut en idol, någon som du ser upp till, någon som du vill se ut som eller efterlikna. Fantisera om hur bra du kommer må och hur nöjd du kommer vara när du väl når fram till dina mål.

Bygg styrka – När du väl känner att stenen börjat rulla, fortsätt på samma sätt. Mjölka den positiva energi som du skapar runt omkring dig när du känner att du ser bättre och mår bättre för varje dag som går. Tillslut kommer den dagliga träningen och den dagliga dieten vara något som du inte kan leva utan. Något som du måste göra för att må bra. Först när du känner så är du 100% i mål, som en förändrad människa.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Banta snabbt – De 3 budorden
  2. Hur gör man när man vill banta snabbt?
  3. Banta snabbt – Mer än bara träning och diet
  4. Att banta snabbt – hur man väljer rätt metod

Lämna en kommentarHälsoblogg