Hur gör man när man vill banta snabbt?

Dela gärna vår sida!

Hur gör människor egentligen för att banta snabbt och förlora sin vikt så snabbt egentligen? Är självsvält eller chock-dieter svaret? Förmodligen inte. I många fall kan det vara direkt farligt att sluta äta och kan påverka din hälsa på lång sikt.

Vad många behöver göra är att fastställa varför och vilka anledningar det finns var för till just de är överviktiga. Är vi ärliga mot oss själva så finns det vanligtvis bara två anledningar. För det första, vi äter för mycket, på fel tider, fel mat och på fel sätt, och för det andra så motionerar vi för lite. Hur mycket kan du säga att du verkligen rör på dig, egentligen?

2816217528 84abf0bf37 300x199 Hur gör man när man vill banta snabbt?

Alla som har problem med övervikt måste se till att de äter tre mål om dagen, frukost, lunch och middag och att hamburgarna byts ut mot hälsosam kalorifattig mat och i rätt storlek på portionerna. Utöver det så måste vi alla utstå de där små uppoffringarna som i slutändan kan betyda kilon. Skippa läsken, godiset, kaffet och spriten – njut en frukt istället!

Detta är en bra början för att gå ned i vikt, men inte allt för att banta snabbt. Nästa krav är motion. Rör på dig! Ta fram ett eget eller följ någon annans träningsprogram – bara du rör på dig så kommer du se resultat. Spring på, ta trapporna istället för hissen, cykla till jobbet – all motion är bra motion!

För att banta snabbt så finns det inga direkta genvägar utan uppoffringar från din sida! Så sätt igång nu! Ta del av tipsen på den här sidan och ge dig ut med nya mål!

Dela gärna vår sida!

Inga relaterade inlägg.


Lämna en kommentarHälsoblogg