Ner i vikt med Detox Del 1

Dela gärna vår sida!

En metod för att lyckas gå ner i vikt snabbt som det har talats mycket om den senaste tiden är Detox. Kort så går en Detox-diet ut på att äta rätt, att få kroppen i balans för att på så sätt gå ner i vikt snabbt. Bantasnabb.se kommer över några dagar gå igenom hur du kan använda den här kuren för att gå ner i vikt snabbt. Väl mött!

Så vad är då Detox? Som så mycket annat så har detoxkuren sitt ursprung i USA, därav namnet Detox som kommer ur ordet ”detoxification”. De som har prövat kuren menar att en kur rensar kroppen från gifter och ohälsosamma ämnen. Enkelt sagt så är en detox en typ av fasta, fast i lättare form där du fortfarande får äta, men endast mat i vissa former och av vissa typer.

På marknaden idag så finns det ett stort antal kurer och bantningspreparat att tillgå när du vill påbörja en detox-kur men i ett inledande skede är de inte så nödvändiga. Att bara lägga om dina kostvanor på rätt sätt är en början som kan ta dig långt när du vill ner i vikt snabbt.

Kort så kan man säga att dietet innebär att du utelämnar ett stort antal livsmedel. Du kommer få välja bort kaffe, sötsaker, vitt mjöl, kakor och glass. Hel och halvfabrikat är helt förbjudet. Din diet kommer bestå av mycket frukt, grönsaker, bönor och nötter men även lite fisk och kyckling. Låter det tungt?

Om du återkommer i morgon så kommer vi gå in lite närmare i hur en detox-kur fungerar och vad du skall tänka på om och när du tänker prova och se om det fungerar för dig och vad för resultat du kan vänta dig av en kur när du vill ner i vikt snabbt.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Ner i vikt snabbt med rätt ideal del 2
  2. Gå ner vikt med rätt plan – Del 3/3
  3. Gå ner vikt med rätt plan – Del 1/3
  4. Gå ner vikt med rätt plan – Del 2/3
  5. 5 anledningar till varför du inte går ner i vikt snabbt, del 2

Lämna en kommentarHälsoblogg