Ner i vikt snabbt med Hoodia

Dela gärna vår sida!

Idag finns det säkerligen tusentals olika bantningspreparat på marknaden. Många fungerar, och många fungerar inte alls. Ett av dem som fått stor uppmärksamhet på senare år är Hoodia. Hoodia uppmärksammades när tv-showen CBS 60 Minutes uppmärksammade det naturliga preparatet och dess egenskaper i samband med ett inslag från Afrika. Låt naturen hjälpa dig ner i vikt snabbt!

Men vad är då Hoodia, hur kan det hjälpa dig ner i vikt snabbt?

Det korta svaret om vad Hoodia är för något är att det är kaktusväxt som växer och odlas i Kalahariöknen i Sydafrika. Där har den sedan länge varit vida känd för sin möjlighet att dämpa hungerskänslor. Det var det korta svaret. Men, det finns mer!

Sedan urminnes tider så har urinnevånare ätit Hoodia Gordonii som är dess latinska namn i samband med långa jaktexpeditioner. Genom att äta bit av Hoodia har de undgått hunger. Det här gjorde att de hade möjlighet att vandra långa sträckor under långa perioder till dit maten fanns, utan mat.

Medan urinnevånarna fick nöja sig med att äta kaktusen skal så har den moderna människan lyckats att isolera och extrahera den aktiva substans som blockerar de hungerskänslor som uppstår när kroppen inte fått mat på en lång tid. Substansen kallas P57 och lurar hypotalamus, den del i hjärnan som kontrollerar hungerskänslor. Slutresultat här i västvärlden är att du och jag kan äta Hoodia Gordonii som ett hjälpmedel att gå ner i vikt snabbt.

På en kemisk nivå fungerar det som så att det du äter bryts ned till blodsocker (glykos). När receptorerna i hypotalamus identifierar denna glukos så meddelar den till resten av kroppen att vi är mätta, och vi känner en mättnadskänsla. P57 imiterar de egenskaper som glukos uppvisar och lurar helt enkelt hypotalamus att vi är mätta.

Hoodia Gordonii, rätt kost och träning i kombination kan vara den optimala lösningen för dig som vill ner i vikt snabbt. Sunt och naturligt.

Förhoppningsvis så har vi nu hjälpt att lära dig med vad Hoodia är och vad det kan göra för dig. Läs mer om Hoodia och dess ursprung på vår sida om bantningspreparat.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Banta snabbt med Hoodia Gordonii
  2. Låt Hoodia hjälpa dig banta snabbt
  3. Banta snabbare med (hjälp av) Hoodia och Acai
  4. Snabba tips för att gå ner i vikt snabbt
  5. Gå ner i vikt snabbt

Lämna en kommentarHälsoblogg