Promenader hjälper dig banta snabbt!

Dela gärna vår sida!

Många som besöker Bantasnabbt.se vill gärna få tips som kan ge dem en mjuk start i deras jakt på kilon. För oss är svaret enkelt. Vad är det som vi alla gör varje dag, men det som många gör alldeles för lite? Promenerar!

390607320 c2d49e27a3 300x240 Promenader hjälper dig banta snabbt!

Ta dig ut och börja promenera i rask takt varje dag. Du vill försöka promenera minst en timme om dag. Gärna i varierande terräng för att få lite motstånd, ett elljus-spår eller liknande är perfekt.

Att promenera har ett antal fördelar:

Viktminskning – För att gå ned i vikt så krävs det att du rör på dig, punkt slut. Promenerar du så förbränner du kalorier och du går ned i vikt. För om du tänker efter så rör du faktiskt kroppens största muskler när du promenerar, benen.

Allmänhälsa – Det är inte meningen att du ska ha snigelfart när tar dig fram, lite tempo och intensitet måste det vara i promenaden. Du vill få igång hjärta och kropp för så sakteliga börja förbättra din kondition. Sakta men säkert kommer du känna hur ditt välbefinnande kommer öka.

Hälsoeffekter – Med dessa promenader kommer bara inte ett minskat antal kilon utan även andra bra effekter, diabetes, hjärt-/kärlsjukdomar, benskörhet och högt blocktryck. Men inte bara det, du kommer kunna hantera stress bättre och du kommer bli en gladare människa.

Så, ut med dig, nu är perfekt att börja med det vackra vädret vi har!

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Idag är det dags, börja banta snabbt!
  2. Banta snabbt – De 3 budorden
  3. Banta snabbt med mental styrka
  4. Banta snabbt – Mer än bara träning och diet
  5. Att banta snabbt – hur man väljer rätt metod

Lämna en kommentarHälsoblogg