3 hälsoeffekter från naturlig grapefrukt

Dela gärna vår sida!

Som så mycket annat från naturen så finns det många uppenbara hälsoeffekter med Grapfrukt – vissa mer påtagliga än andra. I det här korta inlägget så har vi lista 3 utomordentligt positiva effekter med att äta 1 grapefrukt om dagen.

Ses så, skynda ner till affären och fyll på fruktskålen!

1. Bra för hjärtat

Havre är inte den enda naturliga produkten som är bra för hjärtat. En grapefrukt om dagen sänker kolesterolnivåer med hela 15.5 % enligt en studie presenterad i tidskriften Journal of Agricultural and Food Chemistry. grape1 300x211 3 hälsoeffekter från naturlig grapefrukt

2. Ökad ämnesomsättning

Att äta mycket grapefrukt kan hjälpa dig gå ner i vikt. Personer som åt en halv grapefrukt inför varje måltid och utan att förändra sin kost i övrigt gick ned nära 1.5 kg över 12 veckor enligt en studie från Nutrition and Metabolic Research Center, Scripps Clinic i La Jolla, Kalifornien. Hemligheten ligger i stabiliserade blodsockernivåer och insulinnivåer.

3. Vackrare hy

Grapefrukt hjälper din hy i toppskick. Högt innehåll av Vitamin C, viktigt för kroppens produkt av kollagen, ett protein som hjälper hålla din kropp att hålla din smidig och slät.

 

Dela gärna vår sida!

Inga relaterade inlägg.


Lämna en kommentarHälsoblogg