Att banta snabbt sitter i huvudet!

Dela gärna vår sida!

Att banta snabbt är inte bara kosttillskott, dieter och träning. Det är minst lika mycket styrka och motivation för att orka.

Du måste förberede dig mentalt för vad som komma skall. För innerst inne vet du att det kanske kommer bli jobbigt och det måste först acceptera för att du skall kunna nå ditt mål. Först måste du visuallisera ditt mål, hur vill du se ut, vilken storlek vill du nå? Det kan vara något så enkelt som att du vill få på dig det där paret byxorna som numera är för stora.

När du väl har etablerat ditt mål. Sätt upp en plan i dit huvud för du ska nå ditt mål och banta snabbt. Och då pratar jag inte om de faktiska dieterna och träningspassen. Du skall i ditt huvud motivera dig själv genom att faktiskt funderar över vad den här viktnedgången kan göra för dig, och vad för människa du är nu och vilken människa du kommer vara efter då nått ditt mål. Se på dig själv, motivera dig själv – du klara det här.

Nu är det dags att börja planer. Planering och kunskap är A och O. Läs på om den träning, du bestämt dig för, din diet du valt och handla de bantningspreparat som du tycker passar dig och som kan hjälpa dig banta snabbt.

Nu är det dags! Och ledordet är skynda långsamt. Kom in i rutinerna, ät rätt mat, ta preparaten och lär dig ditt träningschema. Öka succesivt takten! När du känner dig bekväm på en nivå, gå vidare till nästa! Till slut kommer du nå dina uppsatta mål!

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Hur bedömer du en diet för att banta snabbt?
  2. Att banta snabbt – hur man väljer rätt metod
  3. Svält är inte att banta snabbt!
  4. Banta snabbt och tappa vikt långsiktigt
  5. Banta snabbt – De 3 budorden

Lämna en kommentarHälsoblogg