Detox, del 3: Hur fungerar Detox när jag vill gå ner i vikt snabbt?

Dela gärna vår sida!

Normalt så kan man säga att man bör genomföra två detoxkurer per år, en på våren och en på hösten. Ledordet under din detox-kur är att du skall äta lätt. Fokusera på naturlia råvaror med bas i grönsakerna. Vidare så kan du äta spannmål med hög fiberhalt och ris. Bönor, nötter och olja, specifikt olivolja är bra när du vill gå ner i vikt snabbt med en detoxkur.

Vill du gå ner i vikt snabbt under en detoxkur och för att den skall ge det resultat du önskar så skall du i så stor utsträckning som möjligt undvika alla typer av raffinerat socker, möjlkprodukter, vete, glugen och kaffe.

Du vill även undvika jäst, alkohol, alla typer av artificella tillsatser, choklad och fett.

Under din detox-period är det viktigt att du renar din kropp. Därför är det bra om du försöker dricka så mycket om möjligt. Vatten och te, och speciellt vitt och grönt te är bra. Vill du variera ditt vattenintag kan du lägga i en citronskiva.

En detorkur kräver vilja. Du kommer inte få äta som du gör normalt så i början kan det vara lite tungt. Förlägg gärna din detox under perioder av ditt liv när det är mindre att göra, exempelvis under semester. Normala tider så kräver kroppen mer energi och det kommer betyda att en kur blir för jobbig. Fokusera på detoxkuren så skall du se att allt blir mycket lättare och du kommer må mycket bättre och gå ner i vikt snabbt.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Detox: Del 2 – Varför ska jag gå ner i vikt snabbt med Detox?
  2. Ner i vikt med Detox Del 1
  3. Vilken diet att välja när man vill ner i vikt snabbt?
  4. 4 snabba tips när du vill ner i vikt snabbt
  5. Hur gör man när man vill banta snabbt?

Lämna en kommentarHälsoblogg