5 anledningar till varför du inte går ner i vikt snabbt

Dela gärna vår sida!

Allt för många människor som vill ner i vikt snabbt tar ofta allt för snabba beslut för hur de ska gå ner i vikt snabbt. Många läser en sida i en kvällstidning om den senaste dieten från Hollywood och tror att det på ett bräde skall fungera för dem. Ingen person är den andre sig lik vilket betyder att om du vill ner i vikt snabbt så måste du ha en plan för att lyckas, en plan som är anpassad till dina förutsättningar. Men bara för att du har specificerat en plan för hur du skall gå ner i vikt snabbt så betyder det inte att den garanterat fungerar. Bantasnabbt.se ger dig en lista med 5 vanliga anledningar till varför du misslyckas med att gå ner i vikt snabbt. Lycka till!

Var inte ensam – Ge dig inte in i din bantning på egen hand. Ha någon vid din sida, vem som helst som kan relaterat till ditt problem, som kan hjälpa dig, stötta dig och uppmuntra när det känns motigt. Det absolut bästa är att ta hjälp av en professionell viktcoach. De kan ta dig från start till mål samtidigt som de är ett stort stöd på vägen när du vill ner i vikt snabbt.

Formulera en plan – Att inte formulera en konkret plan för hur du skall gå ner i vikt kommer med stor sannolikhet stjälpa din dina planer att gå ner i vikt snabbt. Skriv ner din plan och anteckna dina mål.

Att banta snabbt är på inget sätt en rolig syssla – Men det är bara du som kan bestämma vad du gör av din bantning. Försök att variera dig. Variera träning, mat och bantningspreparat. Förändrade rutiner medför att du inte tröttnar på bantningen lika snabbt vilket gör att du kommer i mål snabbare.

För liten kunskap om vad du gör – Läs på allt du kan om bantning. Lär dig allt om näringslära, träning och bantningspreparat. Vad fungerar och vad fungerar inte? Låna böcker och läsa på internet. Om du på ett fysiskt och psykiskt kan förstå hur du ska gå ner i vikt snabbt så kommer du göra det.

Känn dina begränsningar – Alla kan vi lägga på oss de där extra kilona men alla kan vi inte banta bort dem på 2 veckor. Känn efter vad du klarar. Kan jag äta såhär lite mat varje dag? Har jag tid att träna såhär mycket? Om du redan från början etablerar vad du vet själv att du klarar av så kommer du inte bli besviken om du inte når de mål som du satt upp för dig själv och du kommer inte avbryta din bantning.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. 4 snabba tips när du vill ner i vikt snabbt
  2. Ner i vikt snabbt med rätt träning
  3. Snackrecept för att gå ner i vikt snabbt
  4. Träna dig ner i vikt snabbt
  5. Ner i vikt snabbt med rätt ideal

Lämna en kommentarHälsoblogg