5 anledningar till varför du inte går ner i vikt snabbt, del 2

Dela gärna vår sida!

Vi insåg att gårdagens inlägg inte var tillräckligt. Vi valde därför att skriva om ytterligare 5 anledningar till varför du inte går ner i vikt snabbt.

Fokusera – Att banta snabbt kräver att du fokuserar på det vad gör. Du måste fokuseras på din kost, äter du rätt? Tränar du rätt? Äter du bantningspreparat som passar dig? Förbered dig mental för att det i perioder kan kännas tungt att äta och träna precis som du planerat. Tyvärr är det något du måst övervinna. Vill du ner i vikt snabbt så måste du det.

Rätt kost – Ät rätt. Lova dig själv att du verkligen äter den kost som du valt i samband med att du planerade din kost. Äter på regelbundna tider alla dagar i veckan. Internet är den perfekt källan för dig som vill variera dig men ändå hålla dig inom din diets ramar. Det kryllar av recept som passar just för dig. Google är din vän när du vill ner i vikt snabbt.

Ät naturligt – När du vill ner i vikt snabbt så måste du eliminera en av de större farorna i din kost, den raffinerade maten, främst socker och fett. Fokusera på grönsakerna och frukten. Hur gått är det inte med en smoothie till frukost istället för en toast med smör och pålägg? Tänk så vid varje måltid. Vad kan jag byta ut mot färsk frukt eller grönsaker? Att äta rätt och i rätt mängd är nycklen om du vill ner i vikt snabbt.

Skippa godiset – Det är ingen hemlighet att frukt och grönt är en viktig genväg när du vill ner i vikt snabbt. Byt ut allt som går, godis och snacks, mot färsk frukt eller grönsaker. Dippa morötter eller gurka, funkar minst lika bra som chips.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. 5 anledningar till varför du inte går ner i vikt snabbt
  2. Ner i vikt snabbt med rätt ideal del 2
  3. 4 snabba tips när du vill ner i vikt snabbt
  4. Träna dig ner i vikt snabbt
  5. Gå ner vikt med rätt plan – Del 2/3

Lämna en kommentarHälsoblogg