5 hälsosamma julklappar

Dela gärna vår sida!

Vi vet vi vet, det är en bit till jul men vi vill ändå vara tidigt ute så du inte hinner köpa in alla hälsosamma julklappar. Många gånger är det så att vi köper och lägger massa onyttigheter i paketen och vi ska inte tala om all onyttig mat som vi frossar i under julen. Vi vill väga upp detta med lite hälsosamma julklappar att ge bort till den ohälsosamma.

Gymkort

Behöver din käraste röra på sig mer? Vi vill ändra på det faktum att det är fult att ge bort gymkort. Att ge bort ett gymkort visar snarare på att man bryr sig. Att inte röra på sig och övervikt är minst lika farligt som någon annan sjukdom.

Personlig tränare

Denna kanske sitter ihop med förslag ovan. Men eftersom är markant dyrare så sätter vi den som ett eget förslag. För dig som inte har någon budget så kan ett antal träningspass vara något att ge bort. Perfekt för den som kanske behöver komma igång med sin träning men som inte riktigt vågar ta steget eller som behöver en putt för att nå över till nästa platå i sin träning.

Spa-behandling

Den här julklappen kanske inte är för den  som inte valt att leva sunt än utan snarare för den som skall uppmuntras för sitt redan existerande sunda leverne. En dag på ett spa kan innebär allt från massage, ansiktsbehandlingar, tandblekning och helkroppsbehandlingar och aromterapi. Spa-behandlingar finns för alla plånböcker.

Hälsokorg

Vad sägs om en korg full med kunskap och nyttigheter? Varför inte kombinera böcker, krämer, salvor, frukt och andra nyttiga godsaker i härlig hälsokorg? En perfekt present som kan anpassas precis efter tycke och smak.

Hälsosam läsning

För den som du vet läser mycket och som behöver röra på sig så kanske hälsosam läsning kan vara något? Varför inte ett gäng kokböcker med hälsosam kost? Eller varför inte någon bok om allmän hälsa och träning. I bokhandeln finns ett oändligt utbud av hälsosam läsning.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. 6 hälsosamma tips när du vill gå ner i vikt snabbt
  2. 5 bantningstips när du bara vill gå ner lite
  3. Att se nålen röra sig ner i vikt snabbt

Lämna en kommentarHälsoblogg