Banta snabbt med nyttiga snacks

Dela gärna vår sida!

När man vill banta snabbt så är godis, chips och läsk något av det första som tyvärr måste ryka. Det är tråkigt, men dess innehåll hjälper dig inte alls om du vill nå en snabb viktminskning. Men, det som är bra är att du kan byta ut alla onyttigheter mot frukt och grönsaker istället. Tyvärr är det alldelese för få människor som inser detta. Lägg där till att många tycker att det bara är jobbigt att förbereda frukten så är det än mindre människor som äter de rekommenderade 5 målen frukt om dagen.

Det man ska förstå är att det kan vara jättelätt att byta ut godiset mot frukt och grönsaker, och att många av dem är minst lika goda om inte godare än vanligt godis. Ett exempel som kan spara dig många kilon och mycket träning är att hacka exempelvis gurkor och morötter i större bitar och dippa i din favoritdip med låg fetthalt.


20295699 ff07c57b06 300x211 Banta snabbt med nyttiga snacks

Om du vill äta mer frukt så är ett enkelt tips fruktparfait istället för glass. Lätt är det att göra också. Lägg färska bär i en frystålig bunke, täck med en yoghurt med låg fetthalt och toppa med nötter. In med bunken i frysen i några timmar och du har en supernyttig efterätt. Ett annat alternativ är smält mörk choklad (70%+) och jordgubbar. Doppa jordgubbarna i den smälta chokladen och låt den stelna. Ett perfekt snack baserat på frukt och chokladens goda egenskaperna i form av antioxidanter.

Som du ser så finns det flera knep för att undvika det ack så förrädiska godiset och snasket utan att försaka något. Allt som krävs är fantasi för att du ska få en stor knuff på vägen mot din idealvikt.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Banta snabbt med egen diet
  2. Banta snabbt med mental styrka
  3. Banta snabbt med Hoodia Gordonii
  4. Frukt är nyttigt! Banta snabbt med frukt!
  5. Banta snabbt – De 3 budorden

En kommentar till “Banta snabbt med nyttiga snacks”

  1. Vill du se snabb viktminskning? | dersbilgisayar blog säger:

    [...] Portionstorlek skall mätas, kalorier ska räknas och fett skall undvikas. Alla söker snabb viktminskning [...]

Lämna en kommentarHälsoblogg