Gå ner vikt med rätt plan – Del 2/3

Dela gärna vår sida!

Dags för del två i vår serie om att gå ner vikt med med bantingsplan anpassad till just dig. Igår bad vi dig att skissa på dina mål. Har du dem färdiga till idag? Idag skall vi prata om hur du ska planera din vidare resa mot din idealkropp.

Nu när du har dina mål är det dags att formulera den plan du vill följa för att gå ner vikt. Börja med att undersöka vilken diet du vill följa, vilken träningsnivå som passar din fysik och vilka bantningspreparat du vill använda. Din egna person, behov och krav ska hela tiden stå i centrum.

Från och med nu så nyckeln till att lyckas att du kan motivera dig själv att varje dag gå ner vikt. Det finns ingen meningen att följa en diet som berövar dig på allt det du älskar att äta om du vet att du kommer falla tillbaka i dina gamla kostvanor igen. Det är därför du ska välja en diet som låter äta dig vad du än må älska men i rätt mängder för att låta dig gå ned vik. När du väl är på väg så skall du komma ihåg att belöna dig själv när du väl nått något av de delmål som du satt upp i del. Unna dig en dag med middag ut, inklusive efterätt – allt för att hålla motivationen uppe.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Gå ner vikt med rätt plan – Del 1/3
  2. Gå ner vikt med rätt bantingspreparat
  3. Att banta snabbt – hur man väljer rätt metod
  4. Banta snabbt med egen diet
  5. Banta snabbt med nyttiga snacks

Lämna en kommentarHälsoblogg