Ner i vikt snabbt med rätt ideal

Dela gärna vår sida!

Tvärt emot vad du tror så skall du inte ner i vikt snabbt för att du tror att andra tycker att du ser överviktigt ut. Du ska ner vikt snabbt för att det är hälsosamt för dig. Du följer inte en diet, du tränar inte varje dag och du äter inte bantningspreparat för andras skull. Du gör det för ditt egna välbefinnande. Idealet är inte du när du efterliknar någon annan. Idealet är när du mår bra och trivs med dig själv. Bantasnabbt.se ger dig i två delar 10 tips som kan hjälpa dig att se att om du vill ner i vikt snabbt så måste du släppa alla ideal och fokusera på dig själv

Kasta bort alla trendiga magasin – Alla bilder i alla lyxiga tidningar om mode, träning och kändisar är förändrade, retuscherade. Människorna du ser i de här tidningarna är inte på riktigt. Luras inte att tro att det här såhär du skall se ut. Modellerna är inte riktiga.

Bort med vågen – Vågen, det platta redskapet på golvet som avgör ditt öde. Vågen är en källa till obehag och oro som stjälper fler än den hjälper. Du behöver inte väga dig varje dag! Om du väger du dig varje dag så sätter du bara upp orealistiska mål för dig själv och du kommer bara bli förtvivlad när du inte tycker dig se resultat omedelbart.

Spegeln är din värsta fiende – Sluta kolla dig i varje spegel du ser – sluta leta efter fel. Gör som med vågen, ta bort eller sluta spegla dig i speglar. Spegla dig samtidigt som du väger dig var annan vecka, det räcker så.

Du är du och ingen annan – Sluta jämföra dig själv med andra. Alla har vi olika möjligheter och egenskaper. Hur du är född är inget du kan göra något åt. Fokusera på dig själv i nuet i stället. Fokusera på att tillåta dig själv att vara dig själv så kommer du nå långt när du vill ner i vikt snabbt.

Fokusera på dina styrkor – Att ständigt gå runt och fokusera på ens svagheter hjälper inte någon människa. Du vill fokusera på vad det är som du gör så bra. Alla har vi egenskaper som sätter oss framför alla andra. Utveckla dem. Lär dig fokusera på vad du gör bra.

Ta med dig dessa  tips idag och börja fokusera på dig själv idag, sätt dig själv i främsta rummet och du skall se att du kommer rasa ner i vikt snabbt utan att du ens märket det.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Ner i vikt snabbt med rätt träning
  2. Ner i vikt snabbt med rätt mental inställning
  3. Gå ner vikt med rätt plan – Del 1/3
  4. Gå ner vikt med rätt plan – Del 2/3
  5. Gå ner vikt med rätt plan – Del 3/3

Lämna en kommentarHälsoblogg