Ner i vikt snabbt med rätt ideal del 2

Dela gärna vår sida!

Som vi lovat så kommer vi idag att fortsätta med del två med tips som inte bara kommer hjälpa dig ner i vikt snabbt men även förbättra dina ideal, allt för att du ska må bättre som människa.

Var tacksam – Skriv ner alla goda ting du har i livet. Ingen av dem har något med att gör hur du ser ut eller hur mycket du väger. Ting och ytligheter är inte allt här i livet. Familj och hälsa är viktigast. Mår du bra och trivs med dig själv så kommer det smitt av sig på andra. Du kan framstå som en förebild!

Ta dig tid att varva ner – I dagen samhälle så ska vi alltid vara uppe och flänga. Vi skall hit och vi skall dit. Allt skall hinnas med på samma dag. Det här gör att vi inte tar oss tid för oss själv. Vi försummar kropp och sinne. Vi äter dåligt och går upp i vikt och vi stressar och går in i väggen. Stress är aldrig bra när du vill ner i vikt snabbt. Ta dig tid att slappna av, om du inte hinner i veckodagarna så är helgerna din egen tid när du gör bara sådant som du vill och hinner med.

Lev i nuet – Lev för idag istället för morgondagen. Fokusera på det som ger dig lycka idag. Fokusera inte på hur mycket du skall väga om 2 månader eller hur du skall se ut om 1 månad? Om du följer en diet, tränar och äter bantingspreparat på rätt sätt så kommer du att gå ner i vikt, det är ingen tvekan om saken. Dagen när du ser ditt nya jag i spegeln kommer, men tills den dagen lev varje dag som den vore den sista.

Vill du ner i vikt snabbt så måste du leva som du lär, och det innebär att du måste lära dig tro på dig själv och det du gör. Det är bra inte för dig, din självkänsla men även för människor runt omkring dig. Ett inre som mår bra smittar av sig. Så se så, ut och lev och gå ner i vikt snabbt!

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Ner i vikt snabbt med rätt ideal
  2. Gå ner vikt med rätt plan – Del 3/3
  3. Gå ner vikt med rätt plan – Del 2/3
  4. Gå ner vikt med rätt plan – Del 1/3
  5. Ner i vikt snabbt med rätt mental inställning

Lämna en kommentarHälsoblogg