Ner i vikt snabbt med rätt mental inställning

Dela gärna vår sida!

Att träna och äta rätt mat bantningspreparat när du vill ner i vikt snabbt är ett slag i det lilla som kräver att du är mentalt förberedd för vad som komma skall. Är du förberedd på att känna dig hungrig, på att ge upp fredagsgodiset och den sliskiga maten på kvarterskrogen under lunch?

Om så är fallet, varför läser du fortfarande det här! På med springskorna!

Om du däremot inte är det, så har du kommit till rätt plats. Vi ska hjälpa dig att nå den rätta mentala inställningen. Välkommen till Bantasnabbt.se och en snabbkurs i att nå rätt mentala när du vill ner i vikt snabbt!

Det första du vill göra är att sätta dig ner och anteckna varför, hur och när du vill ner i vikt snabbt. Vill du smärt och fin till sommaren? Hur vill du nå din idealvikt? När vill du ha nått din idealvikt? Var ärlig mot dig själv! Sätt inte upp mål som du inte kan nå.

Det andra steget är att i huvudet repetera varför, hur och när du vill ner i vikt snabbt. Gör det 10 gånger! Gör det 100 gånger! Gör det 1000 gånger! Du kan nå dina mål idag! Tänk på hur du ska ner i vikt snabbt på jobbet, när du äter, när du sover och när du tittar på TV. Bli ett med dina mål!

Är du redo?

Dags att gå vidare till steg tre. Nu är det dags för dig att välja en diet, en träningsform och ett bantningspreparat. Kom ihåg att det alltid är du som står i centrum. Studera några olika dieter, träningsformer och bantningspreparat. Vad har fungerat för andra, och tror du det fungerar för dig?

Nå, har du gjort dina val? Har du inte det så vill vi tipsa dig om att vi har två bra sektioner om du vill informera dig om vilka dieter och vilka bantningspreparat som fungerar och som kan hjälpa dig ner i vikt redan idag.

När du har gjort dina val så är det dags att börja. Börja försiktigt, testa dig fram. Vi lovar att om du vårdslöst slänger dig in i något så kommer du misslyckas med att nå dina mål. Låt det komma till dig och inte tvärt om. Snabbare än vad du tror kommer du vara på väg ner i vikt snabbt.

Vi hoppas att du kan ta dig till dessa knep och att du kan nå dina mål! Kan vi så kan du!

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Gå ner vikt med rätt plan – Del 1/3
  2. Gå ner vikt med rätt plan – Del 3/3
  3. Banta snabbt med mental styrka
  4. Gå ner vikt med rätt plan – Del 2/3
  5. Gå ner vikt med rätt bantingspreparat

Lämna en kommentarHälsoblogg