Ner i vikt snabbt med rätt träning

Dela gärna vår sida!

Att gå ner i vikt snabbt kräver att du tränar. Men att träna för någon som aldrig gjort det förut kan kännas som en monumental uppgift, svår att övervinna. Vad som krävs är att du kliver utanför din komfortzon. Gör du det så kommer du se resultat och du kommer rasa ner i vikt snabbt med start redan första dagen!

Vi ger dig därför några tips för att du skall ha möjligheten att börja träna redan idag och inte känna att det är ett omöjligt uppdrag när du vill ner i vikt snabbt.

Organisera dig

Planera hur du ska träna. Lägg upp ett schema för när, var och hur du ska träna för veckan. Om du planerar som kommer du känna dig motiverad att göra det. När du ser att det står träning i kalender så kommer du dagligen bli påmind om att det är dags att byta om och bege sig ut i spåret. Börja med två gånger i veckan och öka efterhand till fler dagar i veckan. Tänk den dagen när du kan titta tillbaka på din kalender och se att du tränade två gånger i veckan jämfört med idag, när du kan träna alla dagar i veckan. Ett träningsschema kommer göra underverk för dig när du vill ner i vikt snabbt!

Börja idag, ner i vikt snabbt i morgon

När du väl planerat för hur du ska ner i vikt så ska du också sätta din plan i verket, inte låta den för att falla i glömska back i huvudet. Hur du än valt att träna så lova dig själv att du verkligen ska göra. Orkar du inte springa ena dagen, promenera, orkar du inte promenera, cykla – ditt mål är att arbeta upp en puls och svett under varje pass!

Ha ett mål

Hur vill du träna om två månader? Sätt upp ett realistiskt mål som du känner att du verkligen kan uppnå! Ett kortsiktigt mål är att du om två veckor ska springa 1 kilometer längre! Skriv ner dina mål och förvara dem nära dig, läs dem varje dag. När du väl når ett mål, skriv ner hur du kände dig då. När allt känns hopplöst så går du tillbaka till dina anteckningar för att ge dig motivation.

Nu har du inga ursäkter för att börja träna redan idag! Glöm inte att lägga till hälsosam kost och ett bantningspreparat och du ska se att du rasar ner i vikt snabbt redan på några veckor. Och du, kom ihåg att det är mänskligt att misslyckas! Det är bara att komma igen!

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Ner i vikt snabbt med rätt mental inställning
  2. Gå ner vikt med rätt plan – Del 1/3
  3. Gå ner vikt med rätt plan – Del 3/3
  4. Gå ner vikt med rätt plan – Del 2/3
  5. Gå ner vikt med rätt bantingspreparat

Lämna en kommentarHälsoblogg