Träna dig ner i vikt snabbt

Dela gärna vår sida!

Vill du ner i vikt snabbt så finns det i de allra flesta fallen inga genvägar. Du måste förbränna mer kalorier under än dag än vad du tar in. Självfallet är det lättare sagt än gjort och med all information som finns i media och på internet blir det bara svårare och svårare att bestämma sig för vad som fungerar och inte. Hur ska jag egentligen göra? Tyvärr är det även så att många av oss, vi inkluderat är för slöa och saknar disciplinen för att träna och röra på oss regelbundet.Så hur gör jag då när jag vill ner i vikt snabbt?

Ett problem som många som precis har börjat sin träning är att veta vad de ska träna, hur de ska träna och hur länge de ska träna. Vad många inte vet är att man inte behöver göra det så svårt.

Enkla träningstips när du vill ner i vikt snabbt

Egentligen så handlar det inte så mycket om hur du tränar och vad du tränar. Bara du börjat med din träning så kommer du se framsteg. Ditt initiala mål är att försöka träna eller aktivt röra på dig 20 minuter om dagen, 3 till 4 dagar i veckan. På att jogga i 20 minuter förbränner du exempelvis dryg 200 kalorier. Men bara inte till resultatet, att du ger dig ut är minst lika viktigt.

Många tror att det krävs att man tränar si och så mycket för att det skall synas resultat. Det här är delvis sant. För du ska gå ner så måste du skapa ett underskott av kalorier i kroppen. Räkna hur många kalorier du tar in under en dag. Ett enkelt matematiskt exempel med joggingexemplet ovan kan se ut såhär. Du äter mat 500 kalorier. För att förbränna dessa 500 kalorier så krävs det att du spring i 50 minuter. Du kommer ihåg, 20 minuter jogging motsvarar 200 kalorier.

En anledning till att många ger upp sin jakt på överflödiga kilon är att de når en punkt där de inte tycker sig se något resultat. Om man når en sådan punkt så måste du förstå att det är då det är dags att ta i lite hårdare. Att pusha dig ett steg längre. Du måste förbränna mer kalorier. Spring 40 minuter istället, eller simma 5 längder extra. Valet är ditt, men du måste pusha dig själv för att nå resultat.

Kombinera eller starta din träning i kombination med ett välprövat bantningspreparat och rätt diet och du kommer se resultat – om du verkligen vill!

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. Ner i vikt snabbt med rätt träning
  2. Snabba tips för att gå ner i vikt snabbt
  3. Låt Hoodia hjälpa dig banta snabbt
  4. Ner i vikt snabbt med rätt mental inställning
  5. Gå ner i vikt snabbt

Lämna en kommentarHälsoblogg