Bränna fett utan urspårning

Dela gärna vår sida!

Människor, situationer och miljöer kan vara stora anledningar till varför du misslyckas med att bränna fett. I det här inlägget så tar vi upp några punkter som kan hjälpa dig hålla dig på spåret och inte misslyckas med din viktminskning.

Du är inte problemet. Det är du som är slutligen ansvarig för dina handlingar. Intala dig själv att det är du som bestämmer över din kropp och din framtid. Det är inte du som inte kan gå ner i vikt, det är du som inte går ner i vikt. Du kan gör vad du vill med din kropp.

Du har alltid rätt – hälsa är rätt. Många gånger är det svårt att tacka nej till mat när vänner, nära och kära insisterar. Förklara varför du vänligen men bestämt tackar nej till en portion till så är chansen stor att du möter förståelse.

Belöning i moderation. Bara för att du är på semester så betyder inte det att du skall äta ihjäl dig. Alla förtjänar en belöning i form av något sött då och då, men i lagom mängd. Smacka hellre på den exotiska frukten än den exotiska glassen och ta simma gärna en extra längd i den varma härliga poolen.

Socialisera mera Att gå på fest kan betyda tilltugg och onyttigheter i massor. Fokusera istället på att umgås och träffa människor. Ät ordentligt och hälsosamt du går på festen så undviker du att föräta dig på alla snittar.

Övertala jobbet. Berätta för arbetskamrater om din situation och fråga om de också vill lyckas med sin viktminskning. Fler än vad du tror går säkerligen i samma tankar som dig.

Skydda dig själv. Finns det situationer och miljöer som du vet med dig kommer hindra din viktminskning och din förmåga att bränna det sista av ditt fett? Identifiera dessa och undvik dessa tills dess att du vet med dig att du klarar av att hantera dessa typer av situationer.

Dela gärna vår sida!

Relaterade inlägg:

  1. 10 sätt att bränna fett
  2. Förbränning av fett – ta första steget hemma
  3. Få kalorier eller lite fett – vad vinner när du vill gå ner i vikt?

Lämna en kommentarHälsoblogg